Update..

Detta har hänt på sista tiden:

• Har varit och är sjuk.. blev värre igår. Har runt 38, 38,5 i feber. Mår kass. Ligger i soffan och blundar mest hela tiden.
Göran var snäll och körde barnen till dagis/skola i morse för jag bara kunde inte..

• Har fyllt år, i måndags. Blev uppvaktad med frukost på sängen.. Längesen jag fick det, blev såå glad..  Blev väldigt överraskad för alla sms och samtal jag fick under dagen, många som kom ihåg. Presenten utanför dörren när jag kom hem gjorde mig också sjukt glad och lite rörd..

• Hämtade tjejerna i måndags, för det är mammavecka igen..  Säkert inte så kul för dem med en mamma som är sjuk och inte orkar nåt..men vad ska man göra...

• Varit på Arlanda och hämtat två negrer från Thailand.

• Haft ett par rejäla bråk/diskussioner med Alva. Vi är inte klara än, vi ska prata mer ikväll..

• Varit på utvecklingssamtal med Alva som gick jättebra.

• Ella har lärt sig starta själv med cykeln.

• Bytt 3 proppar i proppskåpet för elen gick gång på gång när jag skulle laga mat igår, till 4 hungriga personer, varav två satt i badet och var osams. Hade för svag propp men kom på det efter ett tag.... Jag var väldigt nära bristningsgränsen.. Tack Ghina och Göran som fångade upp mig..

• Varit lite ledsen, olika faktorer som spelar in..


Saker som jag ska försöka med inom närmsta tiden:

• Bli lite starkare så jag blir frisk nångång.

• Gå till biblioteket och lämna igen böcker innan det blir straffavgift.

• Ha "kalas" på lördag? Och isåfall fixa inför det.

• Plocka upp lite i kaoset här hemma.


/j


Hur gott är grillad Haloumiost????

Dåligt med bloggande från mig...sorry.. Ibland prioriterar man annat:)
Veckan började ju bra och den har fotsatt i samma anda... Bara de 2 parkeringsböterna på 400kr styck som gjort det surt.. fan fan..
Pengar är verkligen ett ont måste. Blir man lyckligare av mycket pengar? Jag tror svaret är nej på den frågan, men att ha lagom så att man inte behöver tänka sig för så hela tiden vore inte dumt. Och kanske så man kunde spara undan lite också.. Men den dagen kommer väl nån gång:)
Vädret har ju varit helt fantastiskt! Skulle jobbat 11 dagar i rad nu så man hinner ju inte utnyttja solen till fullo.. Men inatt blev jag sjuk så det blir inget mackjobb idag, heller ingen sol.. Har feber, ont i kroppen och allmänt risig.. 
Fredag-lördagkväll har det grillats.. I fredags i Hovsta med trevliga människor, bebisar och hundar. Jättemysigt var det. Den grillade osten var underbar....
Igår var vi i Lillån. Mat, prat och dansmatte-spel. Ganska svårt men väldigt kul! Det var där jag började känna att nåt hände med kroppen.. sen kom febern...
Nu ska jag duscha och se om jag känner mig piggare..

/j

Ett eget litet skrivbord..

...hade jag fått idag när jag kom till kontoret..  Har ju tidigare "lånat" chefens plats och jag tror han ville ha tillbaka den nu.. Så nu har jag min egen hörna, som en riktig råtta;)
Det är en lugn period på kontoret nu men desto mer i butiken. Därför kommer jag gå tillbaka och jobba en av mina kontorsdagar i butiken istället, från och med i morgon.

Tänkte gå förbi och lämna in deklarationen nu på lunchen.. Skattepengarna är varmt välkomna när de kommer:) Lite extra till semestern är inte fel..

Ska träna ikväll, varit lite oregelbundet på sista tiden.. blir kanske inget beach 2009 för mig..haha!!

/j

Matlagningsvecka!!

Vet inte varför men blev så sugen på att göra maträtter jag inte gjort på länge men som jag ofta gjorde förr.. (förr...låter som jag är pensionär...)
Igår blev det köttgryta med lite gottigt i och potatis... Idag fläskkotletter och ris..brunsås på mammas vis.. det var gott och matlådor blir det också.. Vore dock lite skönt att inte sluta 18.. för dessa två dagar har middagen serverats vääääldigt sent...

Jaja..tänkte bara hoppa in och säga att jag lever och allt är bra.. återkommer..

/j

Today is a good day!

Jag bara känner det...  Bra start på veckan med andra ord!

Hämtade Alva hos mamma på eftermiddagen igår och passade på att lapa lite sol på deras veranda ihop med kaffe och vaniljmunk, så skönt.. tjejerna var ute och lekte i parken och Ella visade upp sina cykelkunskaper. Hon lyckades starta själv några ggr. Övning ger färdighet!!
Sen mös vi mest i soffan, kollade Wipe Out.. så dåligt program men ändå sjukt roligt på nåt vis. Alva och Ella skriker av skratt när de hoppar på de stora röda bollarna och far som små vantar..
Lite senare kom Hans, rätt sliten men ändå vid gott mod:) Vi pratade, drack te..  Skönt att han är hemma igen! Lyckades att inte somna i soffan för en gångs skull!

Gick jättebra i morse trots att vi försov oss.. Hann i tid och alla var glada, underbart att avsluta veckan så..nu när jag blir av med dem för en vecka..
Det enda som var trist var att jag lyckades dra på mig en P-bot på 400pix. DAMN!! Jag som inte har det så fett behövde ju inte det :(   Försöker inte tänka på just idag iallafall..

jobb, jobb nu..
/j

Nu fastnade jag ju..

...igen.. Skulle ju lagt mig redan... Är egentligen vääääldigt trött, konstig sömn i natt..
  Har kollat film och fixat med tvätten sen blev jag sittandes här..

Har haft en bra dag, träffat Tess, fikat i trädgården. Grejat lite hemma. Myst med Ella. Snabbfikat hos familjen Lindgren. Kollat film med Ghina (råkade somna lite, men jag skyller på att jag sett filmen tidigare..)
Pratade med H för ett tag sen, det verkar gå vilt till i Göteborg..låter som de har väldigt kul. Blev glad för vad du sa innan vi la på.. Tack♥


Äntligen kan man sitta i trädgården och fika....
(fotograf:Ella)



Gräs och vårblommor :)  (fotograf:Ella)




Lögnen kommer att skada dig,
även om den tycks vara till gagn.
Sanningen kommer att gagna dig,
även om den tycks vara till skada.
                                               

Don't Kill My Darlings!

Är så trött..varför jag är vaken nu har jag ingen aning om..  Så trist att lägga sig själv..

Massor att göra på jobbet idag, det är kul, tiden går fort då.

Ghina hämtade tjejerna på eftermiddagen. De hade varit i Stadsparken, hälsat på Ghinas föräldrar och ätit glass..
När jag kom från jobbet fixade jag mat. Eva kom också och vi åt allihopa och kollade lite på "Talang-2009". sen var det målardags. Jag var som jag så ofta är...trög i starten.. Sen släppte det och jag vågade mig på en början på min tavla. Det var så kul! Gjorde tre till efter  den första och min samling har jag döpt till "Don't kill my darlings"  Varför undrar ni? Fråga Ghina och Eva svarar jag!
Samlingen går i kärlekens tecken, dvs med hjärtan som motiv (tyckte hjärtan var enkla för mig som inte är så haj på att rita och så och sen är det fint med hjärtan), hjärta betyder förövrigt corazón på Spanska..
Blev nöjd med den första tavlan som var på riktig duk. De andra som var på papper blev inte lika bra.. Men, för att vara första gången på länge man pysslar så..
Ghina målade en fin häst med vind i manen..  Alva gjorde en katt och Ella gjorde blommor och soligt väder. Den riktiga konstnären Eva målade ett porträtt av en kompis till henne, hon är så jävla duktig!! Jag är grymt imponerad!
Summan av kvällen  = Lyckad!!

I morrn ska Alva till mamma och Göran. Jag och Ella ska på Vårfest på Stallbacken. Det ska vara modevisning där och min kära kollega Maria ska vara mannekäng och det ska bla visas skor från våran butik och det vill man ju se! En fika med Tess ska också hinnas med:)  

Lite bilder från kvällen:


Här ska skapas!


Min är påbörjad!


Ghinas också!


Evas klar, fin va?


Också klar och fin!


Här är min!


Ellas fina väder:)


Alvas katt:)


Kaos på golvet!


Amor!

Gonatt/j

Sådär dag idag..

Har två tjejer här som gärna testar gränser just nu.. så det började dagen med...

Jobbade ifatt på kontoret eftersom jag inte varit där på hela veckan. Gick lite tidigare för att hämta Pricken. Pricken är min yngsta dotters nya smeknamn. Hon har varit en liten ilsk fröken till och från denna veckan, så även idag. Kan förstå att hennes prickar kliar men va faan... lite hyfs tack!! Skriker och härjar, beter sig som 2år ibland..  Antar att det hör till utvecklingen...men suck.. 

Var på simskolan och hade strumbyxor på mig..  kunde ju inte ta av dem för min korta tunika var för kort att ha bleka, bara ben under.. så jag klafsade omkring med dyngsura fötter..jätteskönt!! Neee...

Sen det vanliga, lite mer härj och sen nattning.. Tillslut blev det lungt och vi kramades och det kändes bra, skönt att bli på bättre humör innan de somnar iallafall...annars kommer det där dåliga samvetet krypande... Var jag för hård?, sa jag fel?, gjorde jag fel?, var det orättvist? osv..

Nu ska jag duscha och sen se om jag kan hjälpa Hans med ett cv..  Han ska åka bort i helgen o de e inge kul.. Jo, för honom förstås..
Har iofs roliga planer för i morrn kväll med Ghina och Eva.. Mat och måleri! Tur jag har sån go granne som kommer med så bra förslag och tur jag har Ghina som hämtar barnen i morrn så det inte blir så sent..
Alva har pratat ihop sig med Göran och de har bestämt att hon ska sova där på lördag så jag och Ella blir själva... vad göra då? Hoppas på sol så vi kan ute och öva mer på att cykla!

Ciao/j


Kommentera mera!

Ser på statistiken att det är en del som läser min blogg..  Men det är dåligt med kommentarer.. Är det så trist det jag skriver? :)
Det är jättekul att få små inlägg på det man skrivit så varsågoda, om ni vill!!

Finn 500 fel!!






Melodifestivalen live...

Hemmadag idag.. Ella hade ju ont i örat.. igår...  inte idag, hon har varit precis som vanligt så i morrn blir det dagis igen.
Hans satt här och skrev CV på förmiddagen och jag åkte och handlade och fixade lunch. Samt försökte stoppa Ellas ihållande näsblod..hon börjar blöda så lätt och idag var det extra mycket..
 Sen kom Therese och Cornelia på besök, trevligt... Hon är så snäll och nöjd den lilla tjejen.

Efter det var det dags att kolla på Alva på skolan när de hade Melodifestivalen där. Var väl ca 15 mimande bidrag. Vilken inlevelse och vad laddade de var allihopa! Jättekul att se. En liten tjej som föreställde Amy Diamond vann.




Ikväll har tjejerna badat också..och det var på tiden när man är såhär grisig :   :)





hej/j

VAB

Dagen började som den skulle, vaknade lite sent, fixa tjejerna och iväg till skola och dagis. Sen när jag varit på jobbet i 2 timmar ringer de från dagis och säger att Ella är hängig och har ont i örat.. Bara att hämta..
Har inte varit nåt större fel på henne här i eftermiddag men vi blir hemma i morrn också, för att vara på den säkra sidan..
Ghina kom och drack kaffe efter lunch, det var trevligt, men jag var lite trött, somnade en kortis.. Förlåt GhinIS...
När vi hämtade Alva så tog hon med en kompis hem och de lekte jättebra hela eftermiddagen. Jag fick lite "ensamtid" och fick iväg ett par ansökningar till universitetet, det är ju sista dan i morrn att ansöka. Jag hann!!

Sen det vanliga kvällsbestyret..

Nu ska jag lägga mig och läsa.

Gonatt/j

Hittade en lista igen..


1. Hur gammal är du om fem år?  Oj..37.
2. Vem var den sista du träffade? Förutom Alva och Ella så var det Alvas kompis Estelle och hennes pappa.
3. Hur lång är du? 1,60
4. Vilken var den senaste film du sett? Gran Torino.
5. Vem ringde du senast? Marcus, angående en lapp som ska till fritids.
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Till Karin: Ja, det fanns fler färger men ja tyckte rosa var finast. 299?
7. Vad är helgens planer? Har inga större planer, har tjejerna så vi får se vad vi gör. Försöker nog vara ute så mycket som möjligt om det är fint väder.
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?  Beror ju helt på till vem och vad det gäller, men ja, ett sms kan vara smidigt ibland.
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Skilda sedan jag var ca 2 år.
10. När såg du senast din mamma? För 5 dagar sedan, när vi hälsade på mormor.
11. Vilken ögonfärg har du? Grönbruna.
12. När vaknade du idag? Vaknade vid 7.
13. Har du någon gång hittat en katt? Ja, en liten katt satt på vår trapp i Närkes Kil efter en storm, helt förvirrad, trodde hon bodde hos oss.Hon stannade i 4 dagar sen försvann hon igen..
14. Vilken är din favoritplats? Finns många platser jag gillar.. Men ligga på bryggan i sommarstugan i Arvika, sola och höra vattnet klucka...mmm...
15. Vilken plats föredrar du minst? En ofräsch offentlig toalett är inte så kul.
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Jättesvårt.. I Örebro, förhoppningsvis frisk..
17. Vad skrämde dig som barn? Döden
18. Vem fick dig att skratta senast? Ella
19. Är du för ung för att äga vinylskivor?  Nej, hade och spelade vinylskivor när jag var yngre, de är i källaren nu.
20. Har du stationär eller bärbar data? Bärbar.
21. Sover du med eller utan kläder på dej? Varierat.
22. Hur många kuddar har du i sängen? Har 4 st men sover bara på en.
23. Hur många landskap har du bott i? 1½, Närke och Värmand
24. Har du någon gång spytt på nån? Kanske på mamma eller pappa när jag var bebis.
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Helst barfota, iallafall på sommaren.
26. Är du social? Nja ibland men kan även vara lite reserverad.
27. Vilken är din favoritglass? Ben&Jerrys Half Baked.
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Köpa bil, resa, bli av med skulder.
29. Tycker du om kinamat? Ja, jättegott.
30. Tycker du om kaffe? Ja, det vill jag inte vara utan!
31. Vad dricker du till frukost? Te, äpplejuice, kaffe.
32. Sover du på nån särskilld sida? Nej, det tror jag inte.
33. Kan du spela poker? Nja..sådär.
34. Tycker du om att mysa? Ja!
35. Är du en beroende människa?  Ja av olika saker, både bra och dåliga.
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Ja, Hugo tex.
37. Vill du ha barn? Har ju två.. Men vem vet.
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska och Värmländska.
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej.
40. Föredrar du havet eller en pool? Havet! Mmmm..
41. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder, mina barn, presenter och saker till hemmet.
42. Äger du dyra smycken? Nej.
43. Har du någonsin testat narkotika? Ja det har jag, i mitt tidigare liv, inget tungt, men ändå..
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Två rostade smörgåsar, 2 ägg och en kopp te.
45. Vem är den roligaste människan du känner? Min syster är otroligt rolig.
46. Välj ett ärr på din kropp? Ärret på armbågen med en svart prick i som är en liten sten, från Grekland.
47. Vad har du för ringsignal? "Losing my way" med Justin.
48. Har du kvar något klädesplagg från när du va liten? Ja, har lite som mamma sparat.
49. Flirtar du mycket? Nej det gör jag nog inte.. Lite med kunder ibland för att försöka få dem att handla.
50. Vart togs din profilbild? Hemma hos mamma på julafton.
51. Kan du byta olja på bilen? Ja det ska jag nog klara, iallafall fylla på..
52. Har du fått fortkörningsböter? Nej.
53. Vilken var den senaste bok du läste? Läser just nu "En flicka som kallas Alice" Verkar så bra men jag är lite rastlös för att läsa ibland.
54. Läser du dagstidningen? Ja, om jag har nån i närheten.
55. Prenumenerar du på någon veckotidning? Nix, sånt är lyx..
56. Dansar du i bilen? Njae..lite svårt när man sitter..
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast?  P3
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Vad jag ska handla i morgon och att jag inte ska glömma att ta med lappen till fritids.
59. När var du i kyrkan senast? När Vendela döptes.


En humla i ansiktet!!

Det hade jag när jag vaknade i morse!!  Kände att nåt kröp på kinden..jag fäktade till lite och kollade ner på golvet... där låg den, stor och trött.. Huuu..
Det var inte den enda humlan i huset...  Tror det har upptäckts en sådär 4-5st. Hummelbo i Beverly Hovfsta??

Ja, då har man varit ledig klart för ett tag. Har haft en underbar helg..  Vilket väder det varit!!
Körde ju syrran och Robin till Arlanda i fredags. Eller..Robin körde, syrran läste högt och poppade sin musik (skivan som sen råkade gå av på mitten.. ouups), Hans mådde illa (?) och jag satt mest och åkte med.. Ni som träffat min syster vet ju hur hon är..  Är ni förvånade att när väskor skulle packas om och det skulle tas på deo och handbagage skulle stuvas  om, utanför terminalen..  att deras flygbiljett som bara ligger ovanpå väskan flyger iväg med vinden...? Herregud...  Robin sprang.. jagade den stackars lappen, fick tag i den, blev så nervös så han höll på att få hjärtstillestånd..  Syrran bara skrattade....
Sen åkte dom... fan vad skönt för dem..

Vi hade en jättebra helg i Stockholm, den var väldigt lugn med god mat, strosande på stan och sol:)
Igårkväll var vi hemma hos Therese och Kim och jag åt det första grillade för i år, riktigt gott!!

Hämtade tjejerna idag på förmiddagen, vi åkte och handlade lite mat, åkte hem och lagade mat. Ella gjorde det mesta  faktiskt, jätteduktig kock!

Sen var det dags...  Ella skulle för första gången prova att cykla utan stödhjul... Jag hade varnat henne innan att man kanske inte lär sig första gången, du får inte bli ledsen isåfall, då får vi öva mer..  Hon var med på det hela, satte sig på cykeln, vinglade lite i början, sen släppte jag taget om pakethållaren och hon cyklade själv! Gissa om hon var nöjd?? Det blev ett par små vurpor när hon skulle få stopp på cykeln men hon bara borstade av sig. Måste öva på att starta själv för det är svårast, men det tar vi nästa gång..

Nu ikväll har vi myst och läst i soffan, jag somnade lite, det var hårt att springa bredvid cykeln.. Har druckit te och ska lägga mig framför tv:n en stund. Ny arbetsvecka i morrn..



                                                                                       




                                                                             


Ciao/j







Saknar dig..






                                                        ♥

Keith Urban, Champagne-te och rena fönster!

Sitter här i min soffa med mitt te och lyssnar på musik.
Slutade efter lunch idag..  Kontorslyx.....  Tog sen en kort promenad på stan och slank in i 3-4 butiker och bara kollade lite (eller ja..handlade två saker jag behövde) Sjukt sugen på att shoppa kläder!! Synd att man inte har guldbyxor...

Sen gick jag hem till byggarbetsplatsen... De håller på och renoverar balkongerna i mitt hus så det står ställningar och bråte precis utanför mitt fönster, och man kan inte gå in genom porten som vanligt utan måste gå genom källaren eller från andra sidan...suck! Men det blir nog jättebra när det är klart. De höll ju på att rasa som det var innan..
Var bara hemma i 5 min, sen kom mamma och hämtade mig. Vi åkte till mormor och fikade...  Min lilla mormor... Jag tycker det är så jobbigt att se henne... Hon har blivit så gammal, inte alls samma koll som hon haft tidigare. Kan inte gå utan rullator. Och så smal hon har blivit!! Och vad gör hon hela dagarna? Hon ser knappt på tv, läser inte tidningen längre, handarbetar inte som hon alltid gjort, går inte ut... Hon bara är...  Hur långa dagar har hon?..  Hon blev iallafall jätteglad när vi kom...


                                                                                

När jag kom hem fick jag nåt ryck och putsade mina fönster i vardagsrummet och köket.. de var sååå skitiga! Tvättade gardinerna, städade, bäddade rent,  rastade Pluppen (som förövrigt fyllde 3 år förra veckan, bara 4 år kvar...), packade lite för Sthlm, badade och hade lite mini-spa.

Var lite sugen på att gå ut och ta ett glas vin eller två med Ghina men hon var inte hemma...   Så nu har jag varit rastlös ett tag men nu är det ju dags att sova!

Syrran och Robin kommer ju i morrn bitti och jag tänkte göra frukost till dem.. Shit vad skönt för dem att åka till Thailand....

Ja, jag säger hejdå och trevlig påsk, glöm inte att En kvinna med uppdragen kjol springer fortare än en man med nerdragna byxor...





/j


Fick en present..

..av min syster.
En chili cheese-tavla...
Undrar var hon har fått den ifrån...??
Hon vet ju att jag är så svag för dessa små bollar... Även om hon inte var helt nykter när hon skaffade mig denna tavla så var det en väldigt fin tanke...   Tack, älskar dig...

                                       
                                                                                        yummie..........................

                     

Lilla Cornelia

                                       



                                                                                    
                                                                                                   ♥

Semesterplanering

Ska på möte nu, på jobbet.. Ska planera semestrar. Har ju ingen aning vad jag ska göra i sommar. När ska man vara ledig, vad ska man göra med barnen och utan dem? Vill ju ha sol och värme.. Känns som det största kravet, sen var man är kanske inte spelar lika stor roll..

Ikväll ska jag äntligen få se Maria och Harris hus som de köpt! Jag och Hans ska dit och träffa dem, deras tre barn, och äta mat ikväll. Ska bli riktigt trevligt.

I morrn är jag på kontoret hela dagen. Sen ska jag styra lite hemma och packa litegrann för Stockholm. Såg på http://www.smhi.se/ att det ska bli 16 grader och sol i hufvudstaden på lördag, yes yes!!  Ett glatt humör och ett par solglasögon är egentligen det enda man behöver packa alltså;)

                  


ciao/j

Ganska svag insats..

..av mig idag på träningen..  Herregud va dålig jag kände mig! Supersvag.. Har ju inte tränat på ett tag nu, kanske därför.. Eller helt enkelt bara en svagdag! Nya skorna var iallafall snabba:)

Helt ok, vanlig dag på jobbet idag.. Rätt mycket folk.
Ella ringde förut och hade mammalängtan.. Saknar dem också...

Nu ska jag till Hovsta!


                                               ♥


                                                        ♥

Ciao/j

Hemma och vänder typ..

Har lagat mat och matlådor, fixat Pluppen och packat lite... Nu ska jag till Beverly Hofsta och hälsa på Cornelia och hennes föräldrar. Sen ska jag vidare till Hans.
Känns som en bra vecka. Sol. Jobb må-tors sen leeediiig!!  Längtar så till helgen. När jag och Hans kört syrran och Robin till Arlanda på fredag så stannar vi kvar över helgen. Lovely!! Äntligen lite "semester" ihop..♥



Tack snälla Patrik för din fina omtanke idag


/j

Tillbaka igen..

Har haft en jättebra helg i Arvika. Lugn och skön.. Alla utom jag drog till badhuset igår och roade sig men jag hade "glömt" min bikini och strosade runt på stan (eller stan och stan...Arvika är ju inte så stort). Hittade lite bra att ha-saker på MixMix såkart, de ska lägga ner och hade därför 30% rabatt på allt! Skitbra..men trist att de ska stänga.. Iofs ska det bli bowlinghall istället..  men jag hade nog velat ha MixMix kvar..
Pappa jobbade igårkväll så jag och Tina låg i varsin soffa och kollade film och åt godis..medecin för själen :)
Idag dammsög jag ur Mackans bil innan vi åkte hem, bilen blev jätteglad. Sen mellanlandade vi i Karlstad hos syrran och Robin och lämnade ryggsäckar som de ska ha till Thailand.. Inge avundsjuk...  Suck...

Summan av helgen är iallafall att den varit jättebra, god mat, lugn och ro..

Nu har jag packat upp, packat om lite till tjejerna tills i morrn, plockat och fixat, hämtat Hans bil, nattat Alva och Ella. Nu ska jag lägga mig i soffan med en kopp te. Har grymt ont i huvudet.. Krypande söndagskänsla...


/j

Ledig helg i Värmland

Ja, idag åker vi.. Är hemma nu och ska tvätta o fixa lite. Vid 3 åker vi till pappa och Tina i Arvika. Ska bli skönt att komma dit. Vila och äta god mat. Barnen ska besöka badhuset, jag går nog en sväng till Vero och MixMix.. bästa affärerna i Arvika! Hittar alltid nåt bra där:)

SlangbElla förvandlades till gnElla igår.. Extremt trött och inget var bra.. Leggingsen som hon hade rullade upp sig, hon kunde inte cykla utan stödhjul, hon hade ont överallt.. Hittade saker att gnälla för hela tiden.. Sånt kan vara så jäkla drygt..Man försöker och försöker..sen tar tålamodet slut.. Det var rätt skönt när de små liven hade somnat igår..
Hans kom efter sin fotbollsmatch, vi åt lite kvällsmat och tro det eller ej...vi somna i soffan!!

Ska hoppa in i duschen snart och dra iväg till bibblan och lämna igen böcker, hämta ut ett paket på posten och handla lite gott vi kan ha i bilen sen.

Trevlig helg!
/j

Pluppen är vårkåt!!

Ja, det är sant!!
Han tror att mina ben är två snygga kanintjejer som han kan behandla hursomhelst...  Att han inte skäms...

En bra, glad dag igår! Tänk vad lite sol kan göra.. 
Var i affären hela dagen igår för Madde vabbade. Men vi har att göra nu, alla vill ha vårskor!
På kvällen färgade jag håret på fru Lindgren.. Kände mig stadig på handen trots alla koppar kaffe jag drack igår :/ Såg inte slutresultatet för hon åkte innan håret hade torkat men jag tror det blev bra.. Hon är ju alltid snygg;)
Sen kom Hans och vi åt Ben&Jerry's o kollade lite på TV.

Försov mig i morse och barnen också..fick stressa lite. Men en stressmorgon på hela veckan istället för stressmorgon varje dag är helt ok!! Alva drog ut en tand på sig själv igår och jag agerade tandfe i natt, kanske därför jag var extra trött i morse... I morrn är vi iallafall lediga allihop och behöver inte ställa någon klocka. Ska tvätta, gå till biblioteket och packa för på eftermiddan drar vi till Arvika! Ska bli kul att komma dit igen, var ju ett tag sen sist..

Nu ska jag jobba klart här på kontoret, hämta barnen, laga mat och sen åka till simskolan. Ska få låna Mackans bil i helgen och får den redan idag. Toppen!
Ikväll ska jag försöka göra så lite som möjligt.. Man måste vila ibland!! Tror min kropp försöker säga det till mig men jag
hör inte alltid så bra...


/j

RSS 2.0