Oj oj...

Längesen nu...   Men man har ju semester och lite annat i huvudet.   Lite uppdateringar:

Åkte till Helsingborg förra fredan. Stannade där en natt, var ute och käkade gott på kvällen och tog ett par öl. Dagen efter åkte Hans på bröllop och jag gick en runda och gjorde lite shopping:) Sen styrde jag bilen mot Ängelholm där mina barn befann sig på semester med sin pappa och hans nya tjej med barn. Hängde med dem på eftermiddan och åt gott. Det var kul att träffa barnen, de var lite ledsna när jag skulle åka igen:(   Åkte till Landskrona och hämtade upp Hans från bröllopsfesten och vi drog till Malmö direkt, till hans bror och familj. Där stannade vi två nätter. Mycket trevligt.
Kl 05 måndag morgon styrde vi mot Värmland och Säffle. 5 timmar i bilen, men med bra sällskap, kaffe och smörgåsar gick ju det hur bra som helst:)
På eftrmiddan åkte vi och badade i Vänern...Brrrr..kallt men uppfriskande. Stannade en natt sen åkte jag själv till Arvika och sommarstugan. Hans var kvar i Säffle och byggde altan.
I stugan har jag haft det lugn och skönt, läst, sovit, solat lite (solen kom en pyttestund på onsdagen). På onsdagkväll kom syrran och Robin och vi fiskade, åt gott och badade tunna. Riktigt fint.
Torsdagen ägnades till shopping i Arvika.. Blev lite kläder och småprylar..Konstigt att jag alltid hittar saker att köpa i lilla Arvika:).
Torsdagkväll kom två av Robins kompisar på besök, skulle grilla men grillen svämmade typ över av regn så det blev till att dra fram stekpannan istället. Men det blev riktigt bra tillslut. Syrran och Robin skulle ha myskväll med Adam och jag fick kraftig Hans-abstinens så sent på kvällen där packade jag ihop mina saker och åkte tillbaka till Säffle. Där har vi sen varit några dagar. Hans har byggt och byggt. Jag har hängt med lilla Celine drygt 2 år..Hur go som helst:) Har fått njuta av god mat och trevligt sällskap.

Nu är vi hemma igen. Barnen kommer ikväll från Västervik och farmor. Har saknat dem så sjukt mycket. Ska bo i Hovsta ett par dar tänkte jag. Danne, en kompis till Hasse och hans dotter bor också där så det blir kul för tjejerna att leka lite. 
Nästa vecka blir det Arvika igen. Om det är bra väder ska vi åka till Skara Sommarland nån dag. Blir toppen, tjejerna har längtat till stugan sen i vintras:)




Stadsparken dagen innan semestern
   
                                                   
                                                     En jävligt dum fästing som satt i Alvas huvud!



Mi corazon..

                                                                                     
                                                                                      Malmö


Ensam men helt underbar morgon i stugan..

                                                                      
                                                                        Fiskedags, Robin och Adam


Lyckades få två små firrar:)

                                                                           
                                                                            Lillasyster..


Fångsten.. 

                                                               
                                                                Gööööötttttt!!!


Jag och min kompis Celine

                                               
                                                Tavlorna jag gjorde till Edwin o Karina..




Nu ska jag på stan i några ärenden. 
Ciao
/j


SEMESTER!!!

Nu är det nära..  Har ganska mycket att styra med idag och i morrn, vet inte riktigt hur jag ska hinna allt jag vill..  Men det löser sig..
Tjejerna kommer vid halv tre idag, vi kanske går till stadsparken och fikar och leker lite. Sen packa och förbereda hemma. Åker till Helsingborg i morrn vid lunch, efter att ha lämnat tillbaka tjejerna. Ska bli så skönt att komma iväg♥

Återkommer
/j

Lite tid över...

...såhär på morgonkvisten..  Det hör väl inte till vanligheterna..

vad har hänt? Hmm... Inte så mycket.. Har jobbat, haft rea som sagt, eller har fortfarande..  Känns som att det enda jag gör är att svara på samma fråga:
Kund:    - Finns det fler storlekar?
Jenny:    - Nej vi har tagit fram alla storlekar som finns, så står det inte på hyllan är det tyvärr slut.
alt:
Kund:      - Finns den här i 39?
Jenny:      -Nej tyvärr, vi har tagit fram alla storlekar.

Gissa om det ska bli skönt med semester? I morgon slutar jag kl 14, sen är jag leeeeeeedddddiiiiiggggg!!!!  I drygt tre veckor.
På fredag åker jag och Hans till Malmö. Är där över helgen, sen uppåt mot värmland, Säffle och Arvika. Kommer vara i sommarstugan ett par dar, men vad konstigt det kommer kännas att vara där utan tjejerna. De ska ju med Marcus till skåne en vecka. Kommer sakna dem så mycket..
Men i morrn får jag dem, för en natt.. Skulle inte klara att vara utan dem i över två veckor. Vill hitta på nåt kul med dem i morrn men jag vet inte vad än...

Ska gå o jobba nu

/j

Bröllopet!

Bilderna får tala för sig själva..





                                                                 


                                                                                                                                   














                                                  
                                                          

Födelsedagskalaset!

Var ju ett tag sen nu, men här kommer lite bilder från den dagen.. Het sommar, känns väääldigt långt borta nu när det öser ner konstant:(




                                                                       






                                                                   




                                                                         



Ångest DeLight!

Loggade in på studera.nu och såg att jag är antagen till ett av programmen jag sökt.. Och 17:e reserv på det andra.. Helst vill jag komma in på det jag är reserv på..Men blev så nervös nu.. Ska hela mitt liv förändras nu? Kan jag, vågar jag, klarar jag det här om det blir så? Hjääääälp.. Det blev så verkligt nu.....

Kommer nog ha lite tid att skriva mer om allt idag eller ikväll, lägga in bilder och så...


Ciao so long/j

.................

är så trött...  trött på folk, trött på frågan:finns den här i fler storlekar? trött på massa saker..
semestern är efterlängtad, men det är ett tag kvar.. bara att bita ihop och hålla ut..
bröllopet var jättefint. vackert brudpar och trevlig fest. kommer bilder vid tillfälle..
försöker vara stark och le..tänka på bra saker men det är inte alltid så lätt..  ibland blir man lite sårad och ledsen men så kanske livet är...
har tjejerna nu och ska försöka få en bra vecka..
rea på jobbet och galna människor.. måste jobba vidare..

/j

Prioritet!!

Ja, som ni förstår ligger inte att blogga högst upp på "attgöra" listan.
Känns som det fattas nåt när man inte skriver så frekvent, men att vara ute och njuta av sommaren när man inte jobbar är bättre:)
Slutade lunch idag och blev hämtad av Hans, vi åkte till Ånnaboda för några timmar och åt lunch, badade och solade..Helt underbart!!
Nu har jag nog fått den färg som behövs tills på lördag då det är bröllop... Inte det lilla heller, 150 gäster.. Ska bli så roligt!! Har fått äran att dekorera kyrkan.. Känns kul!
Och har äntligen hittat den...klänningen...  Vet inte hur många jag provat de senaste veckorna..inget har känts sådär JA, denna vill jag ha!!
Men rätt var det var så bara hängde den där i en affär...ljus rosa, sidenblank och alldeles bedårande...  Det var kärlek och nu har jag strukit den och lagt ihop alla accecoarer... redo för bröllopsfest :)


So long/j

RSS 2.0