T.A




Hade tänkt skriva ett vanligt inlägg nu ikväll men jag väljer att skita i det! 
Återkommer...




/j

Låg i skogen!

Ja, jag är lite låg.. Och jag är i skogen..eller inte direkt skogen, men i Arvika.. 
Har idag gått på "stan" (4 affärer) och handlat alldeles för mycket! Men jag har köpt massa fina kläder och några nya saker till hemmet.
Nä, jag tröstäter inte, jag tröstshoppar!! Ställde mig på pappas våg igår och fick en chock! Tur de försöker göda mig här..
Sitter i den finaste lägenheten jag varit i...tror jag..  Den är så sjukt snygg..  Vita stora dubbeldörrar i två rum, en kakelugn utan dess like, en till öppen spis, breda golvsocklar och stuckaturer i taket.. den är grym! Ska lägga ut nån bild när jag kan. De har bytt upp sig kan man säga! I källaren finns en ganska stor pool, bastu och relaxavdelning... Tänk att vakna på morgonen, gå ner och ta sig en simtur i poolen och cykla några kilometer på motionscykeln innan man ska och jobba.. Vilken lyx!

Tjejerna njuter av att vara här hos morfar och Tina, de har varit i badhuset idag (för oturligt nog var poolen här ur funktion för tillfället) och Alva har tagit simborgarmärket. Stora tjejen!

Jag ska vila lite, är jättetrött. Konstig sömn inatt, drömt konstiga saker och vaknat rätt ofta...besvarat några nattliga samtal också..  Älskade du.......vad gör du?

Syrran är ute och far lite men när hon kommer tillbaka ska jag visa det jag köpt, behöver lite smakråd tror jag..har nog ingen koll när allt kommer omkring...



/j


Årets julklapp??

Är årets julklapp spikmattan?


Fuck
spikmattan!!

Eller övertyga mig!!
/j


Nä..ingen tröja..

Den satt inge bra på mig..  
-3kg. Såg mer ut som ett nattlinne.
Men jag har faktiskt ätit 2ggr idag och det smakade bra:)

Har fått en hel del gjort, även om det var lite trögstartat i förmiddags. Men nu är väskan packad, stjärnorna lyser fint i fönstren och sconesen jag bakade ikväll ligger i magen. Gött!
Nu väntar ett varmt bad med levande ljus runtomkring..
Ska försöka sova tidigt, är så trött..



Trevlig helg om jag inte skriver nå mer!

/j

Okej, godmorgon!

Har gjort en liten "fulis".
Är ledig idag. Alva är ju i skolan. Men jag lämnade Ella på dagis iallafall..fast jag skulle haft henne hemma.
Så nu har jag gjort kaffe, sitter och kollar blocket osv..  Ska snart göra rycket! Har en ganska lång lista på saker jag ska göra innan jag hämtar tjejerna i eftermiddag. Eftersom vi åker bort i morgon direkt efter mitt jobb så ska jag packa också.
Ska upp på stan och köpa en kalender för 2010, så jag kan planera lite längre fram än till nyår.
Hämta ut ett par böcker jag beställt, som borde komma fram idag.
Kolla en tröja på Carlings som bara är så sjukt snygg, men ska betala räkningarna först..  så det är inte säkert att tröjan får följa med hem..



Hmm...   Tror det är en ganska bra dag idag!




/j


Vad roligt..

..det är att kolla statistiken på besökare jag har på bloggen..

Helt plötsligt är det fler som läser nu.
Varför då?








/j


Det där kändes...




Lite tungt idag...














/j

Självplågeri.

Varför utsätter man sig för det i vissa lägen?
Man kan liksom inte låta bli..
Tex: viss musik är riktigt jobbig att lyssna på just nu, ändå gör jag det. Jag loggar in på facebook, fast jag inte borde, tror jag.. Varför stängde jag inte av msn för en timma sen? Jag ser ju!
Gör ju bara ont.
En fas som går över?
Hoppas det!

Kanske inte borde skriva om hur jag mår osv.. Men jag tror jag sagt det förut, jag skriver ju för min skull. Och jag fortsätter med det så länge det känns bra. Och jag väljer själv vad det ska stå...  Det finns mycket kvar i mitt huvud som jag sparar helt för mig själv...ni skulle bara veta;)
Men ibland kommer behovet av att bara ventilera något, och det funkar... Även fast man inte alltid har nån som svarar..

Allt är så konstigt nu..  Vissa stunder känns det som allt inuti mig är borta.. Jag är bara ett skal. Kan inte tänka, inte äta, inte sova, inte prata eller skratta.. Ibland känner jag Ingenting, ibland känner jag Allting.. Snacka om att vara scitzofren..

Men idag och just nu känns det ganska bra, mina barn är här, dom sover sött. Jag har en kopp te och massa ljus tända, ett hem som håller på att förvandlas till ett vitt, ljust och fint hem..
Ska gå och sova snart..det är inte lika kul.. Vånda varje gång..kallt, ensamt och väldigt tråkigt..för jag gillar att ligga både sked och fjäril (rygg mot rygg, benen lätt vinklade)

Men jag vet..

Det löser sig, det gör det alltid..




Love you...





/j



Hej då, hårblås!!

I morse hände det!
Min hårblås som uppfört sig konstigt nån månad gav upp..  Den gav upp med besked vill jag lova.. Tryckte in knappen för att starta den.. PANG, sen ett sprakande av eldgnistor som for runt mig, rök, lukt..sen var den död...   Samtidigt gick proppen till halva lägenheten.. Hade jag proppar hemma? Nä.. 
Så såg ni nån på Clas Olsson idag med en hårblåskartong under armen, irrandes bland hyllorna för att leta efter proppar.. ja, då var det jag!



Ner i skräpet med den bara, bland torkad spagetti och gamla
kaffefilter..





/j

Jag tror...

..att min mamma tycker att jag ska äta..
Idag kom hon in på jobbet med en matlåda...igen.. Är såklart jättetacksam men ibland är det svårt. En tugga i munnen och det känns som man tryckt in tio!!
Igår var första gången på nästan 2 veckor som jag åt ordentlig mat och faktiskt tog lite till, efter ett tag..  Alltid något!



/j

Måste det?

Måste det vara jul snart??


Bara undra!!!!



/j

Alvas första sms..

Idag pep min telefon några gånger men jag satt och skrev så jag kollade inte direkt. Sen ringde det strax efter. Det var Alva.. Hon berättade att hon fick låna en telefon och skicka sms till mig och undrade varför jag inte svarade. Jag lovade att svara och vi la på.
Jag fick en stund med både skratt och några tårar när jag läste vad hon skrev. Såhär gick sms:en:

Alva: Tim Tanja och Trixi är på äventyr i våran mattebok i klassen. Det börjar bli gonger. KUL!/Alva

Alva: Vad jör du nu. /Alva

Alva: SVARA

Jag: Hej Alva! Jag sitter och lyssnar på musik och skriver i bloggen. Men snart ska jag städa Pluppens bur. Sen ska jag måla Ellas säng igen. Vad duktig du är att skriva. Puss mamma.

Alva: Kul och städa.

Jag: Nej, det är inte så kul men det luktar kiss så jag måste göra det. Så blir Pluppen glad också. Vad gör du?

Alva: Ingen ting bara skriver.

Jag: Längtar efter dig och Ella, ska bli kul att träffa er i morgon. Puss

Alva: bra!

Alva: Jag längtar efter dig också.

Jag: Tur att vi ses i morrn då mitt hjärtegryn.

Alva: Jag älskar dig.

Jag: Jag älskar dig och Ella också!

Alva: Bra att du älskar oss.

Jag: Men det är klart jag gör, ni är ju det bästa jag har..

Alva: ok

Alva: Ella bråkar med mig.

Jag: Jag tycker ni ska kramas och vara sams. Då blir både ni och jag mycket gladare.

Alva: ok.

Alva: Vet du mamma att Ella bråkar med mig

Alva: Mamma ja vill åka till dig idag.

Jag: Försök vara sams, lek nåt tillsammans. Vi ses ju imorgon. Mys med pappa nu..

Alva: ok



/j




Sköna typer!


Måste ju visa dessa människor som lagt ner så mycket fantasi på sin utstyrsel..  Kan berätta att bland samlingen människor fanns även en smurf, Mr T från A-Team, Mc Guiver, tjejer med våfflat hår och benvärmare, örhängen i form av clips, den klassiska "bananklämman" till håret...minns ni? Fick tyvärr inte med allt på foto men här kommer en del:





80-tals rockare

 


En hockeyfrilla...helt enkelt..

 


Pastellfärg och plastsmycken, skärp i midjan..



Jeansskjorta och skinnväst, mittbena och hårgelé



Magnum TI, eller Super Mario? Kanske bara mustach, hawaiiskjorta och
stentvättade jeans...

 

 

/j


Lätt hjärnskakning..

Först vill jag tacka Patrik som övertalade mig att komma till hans fest igår. Det var skönt att komma iväg och tänka på något annat. Väluppstyrt med mat, lekar och allt i 80-talets anda. Klockrent! Förutom att jag krockade med min lagkamrat under en tävling där vi båda höll på att svimma för ett ögonblick så var det väldigt trevligt. Det var så härligt att träffa er alla igen, Patrik, Fredrik o Simone, Henrik o Helene, Christer o Anette, älskar er allihop, det vet ni♥   Sparamt med vin för mig, det hade jag lovat mig själv för jag vet att jag inte hade klivit ur sängen idag om jag druckit som jag vet att jag hade kunnat gjort.. Då hade den där hemska jätteångesten som jag upplevt några gånger när jag inte mått så bra kommit..  Ångest har man så det räcker ändå!

Gick upp tidigt och gjorde kaffe, har lånat ett par skivor som jag spelat högt hela dagen. Mamma kom över en stund och vi målade Alvas säng, det var bara den som var kvar efter fredagens målning.

Ska börja från torsdagen:
Jag och tjejerna stod i kö på mässan för att få sprutan i 2½ timme. I ösregn, utan paraply och regnkläder..för det hade jag glömt. Vi var blöta och kalla in till märgen när vi var klara..
På kvällen där var jag ju som sagt och kollade på den där trean. Den var jättebra! Tills herren som bodde där kläcker att "ja, jag skulle väl säga också att det är kallhyra på den här". Fy fan, det säger man väl i n n a n!!??  Så jag skiter i den! Är frusen och vill ha varmt hemma, vill kunna bada och duscha utan att tänka mig för hela tiden. Nä, bort med den! Fokus på det jag har nu, det kommer bli bra här, ett tag till.

Torsdagskvällen och natten var på ett sätt den bästa på länge men samtidigt väldigt jobbigt.

Till frisören kl 08 på fredagen. Lustigt nog hade en vän, som jag inte känt så länge men som jag tycker väldigt mycket om, också klipp och slingtid. Så vi satt där samtidigt, bredvid varann och kunde prata.. Skönt.. Både hon och jag blev väldigt fina i håret också! 
Ont i armen efter sprutan..sen kom sjukkänslan i kroppen, fick feber och blev så risig.  sen när man redan känner sig svag sen innan så blev allt värre, jag bara grät på jobbet. Fick gå hem..
Sov ett tag.
Sen kom 4 underbara tjejer hit, syster, Eva, Hanna och Emma.. Det sattes igång och målas. Eva stod i köket och agerade husmor och gjorde soppa till allihopa. Jag mådde inte nåt vidare, men målade ändå köksbordet och kryddhyllan. De andra höll till i vardagsrummet och målade massa andra saker och drack vin och hade väldigt kul tror jag. Jag är så tacksam! Tack snälla snälla ni...
På lördagen när jag vaknade kände jag mig inte sjuk längre! Underbart. Gick och jobbade med bästa Therese.. Åh, jag fick present av henne... Jättefin liten ljuslykta och ett zinkhjärta som man också kan ha ljus i. Till mitt "nya"  hem! Tack underbara du...


Ja, så var det..  Denna helg är snart slut. Mina älskade ungar kommer i morrn! Ska fixa klart sista målningen nu och ställa ordning möblerna så vi kan bo här en vecka som vanligt innan jag drar igång nästa projekt, att måla väggarna i tjejernas rum och börja byta ut vissa möbler.

Kommer foton lite senare idag..


/j







 


Ledig!

Ledig idag.
Hade ställt klockan på 08. Vaknade 10.30 av att det kändes som nån skruvade fast ett band av järn runt mitt huvud.
Somnade vid 03 inatt. Hur konstigt kan allt kännas?   Saknar också..precis allt du skrev..
Hade tänkt fixa en del hemma, men jag orkar inte. Skulle sola också för att kanske iaf se lite piggare ut men nu hinner jag inte det. ska snart iväg och hämta tjejerna för att se om det finns nån möjlighet att de kan få vaccinet mot influensan idag. Köa utomhus i några timmar får vi nog förbereda oss på..
Samtidigt som tjejerna ska tillbaks till sin far så ska jag hämta mitt gamla pottskåp som ska målas om.
Ikväll ska jag kolla på en lägenhet. 3a här på öster. Blandade känslor. Försöker inte tänka så mycket men det är väldigt svårt.


/j



Hatar dom!

Usch..
Hjärnspökena..

Det pratas om kvinnlig intuition och magkänsla.. Har ingen bra sån nu... Vet inte om hjärnspökena jävlas med mig men hur ska man få veta...?



Nu ska jag gå och fråga om hur man målar om ett högblankt fanerat gammalt linneskåp, måste man slipa o greja eller räcker det att grunda...?
Sen min säng...  ni som sett den vet ju.. det blir lite att måla, alla pinnar och skit! Men fint blir det nog..


Härligt humör man kan vara på...fy fan!!!



/j

En kanna kaffe..

..ganska sent på kvällen.. inte det bästa men nog heller inte det sämsta man kan göra..finns massor av värre saker!

07.15  Promenad med bästa E!
08.20 Dusch, fixa,diska,bädda och iväg till jobbet
9.30-18  Jobba, vara skentrevlig, fundera
18-18.30  Smyga med syrran och Hanna o kolla på lägenhet till syrran, visningen är på fredag, hon ville bara kolla området..
19-19.30 Kvällsmat med syster hos mig
20-20.30 Kolla lägenhet till mig, också en 2a, större, fin.. men nej, jag stannar här lite till, om jag ska flytta vill jag ha iaf ett rum till.
21-00.30 Diskat, pratat med Tina, målat två tavlor, kaffe, pratat med Eva, Kollat blocket, Pluppen (som är galet kär i en blå ballong, han försöker göra den med barn..det jag funderar på är om hans klor gör att ballongen går sönder medan han håller på, då kanske han dör av hjärtslag...men han dör på ett skönt sätt, så jag lät han hålla på en liten stund..den smällde inte..), sms, tårar, kryp i kroppen, saknad..


Ny dag i morgon, nya tag!

Godnatt
/j


Nej, men det här går inte!!

Har haft en helg som har varit den jobbigaste på länge.. Fredagen var bra, tack kära faster och "Danielsson" för ni tog hand om oss. Tack för god mat och allt annat. Jättemysigt..
Men när jag öppnade ögonen på lördagsmorgonen kände jag att det rasade igen. Gick omkring i pyjamas hela dagen. Tappade halva min förbannade jävla tand som har varit lite konstig på sista tiden OCH som jag hade fått tandläkartid för idag..men den lossnade innan jag hann dit.. Isar så fantastiskt skönt i den!!!!! Känns dessutom som en ganska dyr historia...
Lördagkvällen bestod i lite mer tårar och vin, några telefonsamtal..stackars mina tjejer.. jag klarade bara inte av att hålla masken inför dem.. men vi pratade och även om de inte kan förstå allt så tror jag det kändes bättre för dem när vi pratat.. Lördagnatt och söndag ska vi inte tala om.. Tack mamma, för tjejerna kunde vara hos dig ett tag. Och tack Maria-min livlina, för du kom igårkväll och räddade mig..

Det är så fruktansvärt jobbigt just nu! Detta var inte alls vad jag tänkte eller ville. Hade sett fram emot en helt annan slags framtid..
Men nu är det som det är. Det blir inte alltid som man vill och det funkar inte alltid, fast man vill!
Många saker som ska stämma och nu har vi ju försökt länge. Det gör så jävla ont bara, när man älskar någon men det  inte finns ett skit mer man kan göra.. 
Varför kan det inte bara vara enkelt?

Jag kan iallafall inte bara sitta här och må dåligt, jag måste göra något, ta tag i mitt liv. Iallfall försöka må bättre..
Och det kommer jag göra..så småningom..
Väntar på första uttagningen från universitetet, kommer jag in blir det en stor förändring, som bara kan bli till det bättre.
Och sen, eller det första nu.. Eftersom jag har känt att jag inte trivts så bra i min lägenhet längre, mest sett den som ett ställe att vara på när jag har tjejerna. Har ju bott i Hovsta varannan vecka i nästan ett år nu, tyckt det varit roligare att fixa där.. Det har ju mer känts som mitt hem..   Har faktiskt inte gjort speciellt mycket i min  lägenheten sen jag flyttade in för 2½ år sen. Nu är det dags!
Först och främst är det röjning! Kasta en massa, rensa och sortera. Ska ta massa saker till loppis och stå tillsammans med tjejerna tänkte jag, de ska få sälja sina gamla leksaker själva. Och för de pengarna kan vi göra fint i deras rum. Eller iallafall en bit på vägen.. Vissa möbler ska målas om, vissa ska bytas ut. Blocket är min nya vän:) Lite nya blommor, gardiner...  Ska göra om i varje rum tänkte jag, så vi får ta lite i taget.
Tror att det kommer kännas mycket bättre, jag hoppas det iallafall.. Det är viktigt att trivas där man bor.

Har försökt boka upp lite aktiviteter efter jobbet i veckan.. Nu har jag ju inte tjejerna på en vecka och det kommer kännas riktigt konstigt och ensamt att vara själv..  Tur man har vänner♥


/j

 


Lyxfällan och glögg!

Andra muggen med glögg tog jag mig idag, den första fick jag hos Therese förra veckan.. Det är gott, kan ju vara trevligt att variera kaffet med nåt annat också..
Kollade på lyxfällan och limmade bokstäver. Fick 4 tavlor klara ikväll, de blev jättefina.
Var själv en stund ikväll för tjejerna var med sin pappa på nåt uppträdande. Jag duschade varmt och länge, rakade benen, peelade och skrubbade..det var ett tag sen nu, jävligt skönt!
Sen bäddade jag rent. Hoppas på en natt med god sömn.
Har sovit så knasigt denna veckan, först djupt och hårt för att vakna o va helt svettig.. är helt slut, all energi går åt till hjärn och hjärtarbete tror jag..
Skulle lyssna på Alva när hon läste högt för mig tidigare idag, hon skulle bara läsa en kvart, tror jag hörde 2 minuter, sen sov jag. Känns som jag befinner mig i nåt konstigt vaakum..

I morrn är det iallafall ledigt, ska bli skönt. Ska åka till Kumla och hälsa på min lilla faster. Det var alldeles för länge sen vi sågs, så det ser jag fram emot.


Helt plötsligt idag stod det här fina hörnskåpet hemma hos mig! Det är min älskade mormors..  Hon flyttade till ett annat boende idag och istället för att slänga det som de först tänkte, så tyckte jag att det skulle passa här..ja, inte just nu..men sen.. Har ju mest mörka möbler nu. Men snart är det vitt! Då kommer detta skåp bli perfekt!





Ska lägga mig nu.. När man sover känner man inte värken i hjärtat lika mycket.

/j


Lilla hjärtat..

Alva: Mamma, har du varit ledsen idag?

Jag: Ja, det har jag.

Alva: Har det kommit tårar?

Jag: Ja, några stycken.

Alva: Är du ledsen nu?

Jag: Ja, litegrann...

Alva: Jag ser det..

Alva: Mamma...nästa gång du är ledsen, säg till då, för jag ska trösta dig...



Ingen bra dag.
Känns som mitt hjärta går sönder..



/j


Hjärnspöken spekulerar!

♦spöke 1: jo, men kolla telefonen nu..

♣spöke 2: nä, varför ska hon det, det finns inget där

♦spöke 1: jo, kanske ett meddelande..hehehe

jag: sluta!

♦spöke 1: ska du inte skriva ett mess själv? bara kolla hur det är?

♣spöke 2: låt henne vara!

♦spöke 1: men låt henne, hon vill ju..

♣spöke 2: hon blir bara mer ledsen sen iallafall, lägg av nu, och vad blir bättre av det egentligen?

♦spöke 1: försöker bara vara omtänksam..hahahaha

jag: tar upp telefonen, tittar på den, lägger tillbaka den igen..  inget nytt och det tar emot att inte höra av sig som man brukar.. Så in i helvete jobbigt.


Stäng och släck, jag vill gå i ide ett tag!


Orka!

Känns som att alla känslor jag har ligger utanpå min kropp och så fort man bara snuddar vid dem blir det kortslutning..  Från att ha skrattat åt något till att bara tvärvända och börja gråta...  Stabil?

Har haft lite bekymrade barn idag, de gillar inte sin mammas tårar, men jag har försökt förklara att det kommer bli bättre. Och jag har sagt massa gånger att jag är glad att dom är hos mig nu.
Trodde jag skulle jobba på fredag, hade snurrat till veckorna men jag är ledig så då ska vi hitta på något.. Mys och kvalitetstid...

Syrran hjälpte mig en stund med tjejerna ikväll så när de la sig var de nybadade, mätta, läxlästa och ganska nöjda tror jag. Tack bästa..


Gick inte till spanskan idag.. Klarade inte det..  Jag hade dejt istället.. Med min lilla, vassa sax och några bitar tapet och alldeles för mycket kaffe.. 


Fan!


/j





Ska vara ärlig..

..och erkänna att jag inte mår nåt vidare.

Helst av allt skulle jag vilja blunda ett tag. Sen när jag tittar igen ska allt vara ljusare. Men jag vet att det inte funkar så.
Hade några små sammanbrott igår. Ett par hemma och några på jobbet.
Dagen igår började med att syrran ringde vid 07 och tvingade upp mig för en promenad, men det var skönt. Sen käkade vi frukost innan jag gick till jobbet.

Tjejerna kom igår kväll. Hoppas jag kan ge dem en bra vecka.

Spanska ikväll, sista gången. Vet inte om jag ska gå än.

Har ett projekt i huvudet, ganska stort och det kommer ta lite tid men jag ska försöka lägga all min energi på det dom veckorna tjejerna är hos sin pappa. Hoppas på att bli klar efter jul. Ska ju få bästa hjälpen också! ♥

På kvällarna när tjejerna sover ska jag begrava mig i att göra tavlor.




/j



tänker på dig............♥

Utan barn på lördan=lika med jobb!

Inte alltid så kul att kliva upp en lördagsmorgon bara för man ska gå iväg och jobba..  Men jag gört! Varannan lördag. Det är en grej som kommer bli stor skillnad om jag börjar plugga. Tiderna!
Hade tänkt ta en långpromenad i morse men sköt upp det tills i morrn...orkade inte..

Igår gjorde vi mat, kycklinwraps och sallad. Öppnade en av flaskorna med Samos-vin och kollade Idol. Väldigt skön och mysig fredag.. Som slutade med att båda somnade i soffan och inte vet vem som åkte ut från Idol..

Tänkte jag skulle skriva lite mer..men rasten är slut, dags att jobba igen!



/j

En osynlig överlevnadsoverall!!

Det skulle jag behöva!
Fryser ända in i märgen..tänk er att krypa in i en heltäckande osynlig overall och bara få vara varm hela tiden.. Kan nån uppfinna?
Finns många fina, goa, varma stickade tröjor att köpa också, det är ju liksom på modet.. Men vem har råd?
Brrrrrrrrrrrrrrr............

Spanskan igår gick bra, vi var bara två stycken där, så vi hann med en del.
Sen åkte jag till hovsta och klippte lite bokstäver medan Hans o Krille kollade fotboll. Hinner nog få några tavlor gjorda innan det är dags för marknad. Kul att se om någon är intresserad över huvud taget:)
Gjorde ju ett par till mammas kollega som hon fick i måndags och hon var nöjd tror jag.

Är inte så mycket att göra på kontoret just nu så jag ska gå ner i tid där för tillfället och bara vara där på måndagar. Det betyder att jag blir ledig torsdagar tills vidare om inte nån är sjuk eller ska vara ledig. Lite blandade känslor..mindre lön.. men skönt med ledigt..

Ikväll ska jag få mat av Hans när jag kommer hem♥ Sen drar jag iväg och umgås lite med Therese. Ska bli mys.. Hoppas Cornelia är vaken när jag kommer så jag får träffa henne också!

Började idag, på bussen, att läsa fortsättningen på den där hemsk sorgliga boken (En sorts kärlek) vi läste på Samos i somras, denna heter Änklingen. Med tanke på att jag satt där och läste och fick hålla tillbaka tårarna redan i första kapitlet så kanske jag ska låta bli att läsa på bussen i fortsättningen.. Herregud vad berörd man kan bli!



"Att vara kvinna är en ruskigt svår uppgift, eftersom den i huvudsak handlar om att handskas med män"





På återseende!
/j



En promenad på morgonkvisten...

..gör ganska mycket nytta... Tror jag iallafall..  Gick raskt i en timme. Hade klätt mig för varmt med långkallingar och allt så det blev lite svettigt, men ack så skönt att komma hem, ställa sig i duschen och sen få en lyxig frukost med äggröra serverad..
Hade en riktig filosofi-dag igår med många funderingar, och färre svar.. Idag känns allt lite lättare.
Jag tycker inte att alla kunder är jobbiga, jag kan le ärligt istället för falskt till dem.. Gud, det låter ju hemskt att man ska le falskt till nån..men ibland måste man kanske.. 

Fick nyss ett samtal från tandläkaren! YES Äntligen!!  Så alla ni som hade förväntat er julklappar av mig kan glömma det, jag måste fixa ihop tanden som håller på att krasa sönder och säkert hittar de fler fel som inte är gratis.. Sorry, men hoppas min kärlek räcker som julklapp..

Ikväll är det näst sista gången på spanskan, hoppas det går lika bra som sist. Kul när man känner att det släpper lite.

Nu ska jag låda Madde äta sin mat sen ska jag gå till biblioteket och kolla efter böcker jag fått tips om, beställa klipptid och ringa försäkringskassan och fråga varför jag bara fick ersättning för vård av sjukt barn för en dag och inte tre, som jag skulle fått!! Grrrr..

Hörs
/j

RSS 2.0