Regnigt samt hattägare!

Är så jäkla trött ikväll.. Kan det bero på allt regn? När jag kom hem från jobbet dammsög jag av och gjorde jättegod kycklinggryta. Diskade och styrde lite sen försvann all energi.. Hade ju tänkt måla ikväll men det blev inget.
Har precis pratat med mina tjejer i telefon. Längtar efter dom.. De hade haft en innemysdag och kollat på film. Skullr jag också vilja göra.

Idag inhandlade jag mig en hatt! En cowboyliknande sak.. Haha..låter ju inte klokt..  Men den ska jag ha på stranden när jag dricker min paraplydrink och läser min bok. Kommer bli så snygg :)

Nä, nu ska jag sova.

Godnatt
/j

Hur bra som helst!!




http://www.youtube.com/watch?v=4fFTlP_TyYQ






Älskarn! Går på repeat hos mig... Rart!



/j

Up with the cock!!

Japp, 06.10 klev jag ur sängen i morse. Har ätit frukost, satt på en maskin med tvätt, grejat lite.. Nu ska jag måla lite igen innan jobbet.


såhär såg pinnfåtöljen ut när jag hämtade den. Soffan är likadan fast med två
sitsar typ. Kollade under och märket är rätt känt. Ska man köpa en ny stol av detta
märke (Gemla) kostar den 3000-4000kr. Jag fyndade soffa och stol för 300!!

grundad en gång..
fortsättning följer....


Lite helgbilder kommer här:


sommarstugan


Lillebror


blivande föräldrar..





Ha en fin dag!
/j

Halv två på natta!!

Ja, här sitter jag.. 01.30 mittinatta...   Har gått och lagt mig en gång men gått upp igen.. Jag har ont i magen.. Känns som jag ätit 10kg jäst eller nåt.
Kanske kan det bero på helgens bravader.. Eller söndagens mående efter en oväntad utekväll..  Jag vet inte, nåt är det iallafall. Tog en kopp te och satte mig här, rätt mysigt har jag det hur som helst.

Grillade med familjen i stugan i lördags, god mat och jättemysigt. Sen hade kära pappa satt upp oss på gästlistan på Bryggan ifall vi ville se Hofmaestro spela..  Det ville vi. Hade en grymt rolig kväll, även om inte Arvika är redo för vissa låtar.. Söndagen och hemfärden till Örebro lägger vi åt sidan så länge.. (Bilder kommer, alltså inte på söndagen utan från lördagen ;)).
Mös med barnen på söndagkvällen och nu har jag dem inte på en vecka igen...  Saknar redan.

Jobb som vanligt denna veckan.
Nu ikväll började jag äntligen måla mina möbler..  Kommer bli bra.. Men vilken tid det tar att måla pinnstolar.. Hur många pinnar som helst och vinklar och vrår...

Om 14 dagar åker vi till Italien.. Och nu har vi hört så mycket positiva saker om det där stället vi ska till så nu kan ju inget bli fel!! Shit vad jag längtar!!!!!
Och vi fortsätter spara i vår lilla pappmugg..  Började med pantburkspengar, sen sålde jag en vagn och la pengarna där i, Hans fick lite extra för ett jobb.. osv..  Så nu har vi sakta men säkert ökat på summan i vår reskassemugg och kan göra nåt kul för dom pengarna när vi är iväg!

Nu ska jag gå upp och sova fjäril med min kära...

Godnatt
/j




Väckarklocka!

Väckarklocka eller alarm på telefonen är inte nåt som funkar så bra på mig... Har tänkt varje dag att jag ska gå upp tidigt och hinna både det ena och det andra innan jobbet..  Men jag snoozar..somnar om...  sen får jag stressa till jobbet istället. Men idag gick det bra. Tack vare min personliga telefonsamtalsväckare (Hans). På så sätt har jag en personlig väderstation också, får reda på vädret innan jag kliver upp, gött! Så nu städas det och tvättas.. Ska åka ut och köpa en försenad födelsedagspresent till Alva också i n n a n jobbet!
Jag är i tid :) *klappar mig själv på axeln*

Fredag idag.. Ska nog sola efter jobbet, inget kul att blekna när man var så brun ett tag.. Sen packa lite. Åker ju till Arvika i morrn efter jobbet, blir ju bara en natt där. Saknar tjejerna jättemycke.. Undra om de saknar mig lika mycket.. när de är i sommarstugan, badar, fiskar och är på diverse äventyr hela tiden...?

Ha en skön fredag!
/j


Fika på jobbet..

..kan se ut såhär:







Bakade kladdkakemuffins som jag bjöd Micaela på idag, de var goda...


/j

Goa dagar!!

Vi hade riktigt sköna dagar för ett par veckor sen när vi var lediga.. Solen sken på oss hela tiden :)





Lången..  Helt ok!


Det går ganska bra för mig att dricka öl också.. bättre o bättre...


Här bor vi i sommar!


Räkbåt med jobbet...


Goa Tuva


/j

Molly på bild!

Jag vet inte var Molly och hennes bebisar är nu.. Men såhär ser hon ut..




Här har hennes bebisar kläckts..


/j

Vad händer?

Jo, jag har ju haft ett skrivuppehåll på typ 6 dagar igen..  Det är sommar och man har inte tid att sitta vid datorn så mycket. Jobbar på i skoaffären, har runt 30 grader där inne, man är helt slut efter en dag. Men det går bra, jobbar med den nya tjejen Micaela.. hur go som helst. Blir mycket prat om inredning och mat :)
Fick tjejerna igår efter jobbet men nu ikväll har jag kört dem halvvägs till Arvika, de ska vara där tills på söndag. Jag åker dit på lördag och får iallafall en natt i sommarstugan..
På vägen hem efter jag lämnat dem stannade jag i Karlskoga och köpte en pinnsoffa med tillhörande stol som jag hittade på Blocket tidigare idag. 300kr för båda, vilket fynd! Ska måla det vitt och fixa klädsel. Kommer bli så fint.. Sen vet jag inte om jag ska sälja det eller behålla det... Hmm..
Har beställt resa! Den 11 augusti bär det iväg till SydItalien!! Ohlala vad fint det verkar! Okrer ospecat så vi vet ju inte var vi hamnar..  Men det blir nog bra hursomhelst., bara få komma bort.. Ska bli så jäkla skönt!



Hit ska vi... Ja gillart!!

Annars..  Ja.. Trivs i Hovsta, ångrar inte en sekund att jag hyrde ut min lägenhet.. Fixar och grejar här.. Träffat massa nya djur också.. Senaste kompisen är Tage.. En stor gräshoppa med brutet ben:



Nu ska jag gå och göra klart en tavla jag har beställning på innan jag går och lägger mig. Ska försöka komma upp tidigt i morrn och gå ut och gå (har tänkt så varje dag i en veckas tid..) Vill ju vara fit till beachen ;). Sen ska jag åka och köpa varitt litet pelarbord till mig och Micaela som jag också hittade på blocket idag. Bilder kommer på allt när det är färdigmålat!

Innan jag slutar: bilder från Ghinas föräldrars stuga, tjejerna och deras små kompisar, ankungarna.. så söta...




Har mer bilder, men tar det i morrn eller nåt :)
Godnatt
/j

Jobbar!

Jag jobbar!!
Tänkte bara hoppa in och säga det..


/j

Ladda sista dagen!!

Idag är sista dagen av min ledighet. Känns sådär. Vill hellre vara ledig såklart..  men pengarna behövs. Kommer jobba i 4 veckor framåt, alla dagar utom söndagar.
Alva ska vara kvar hos mamma och Göran ett par nätter, de ska fiska och bada. Ella åker med brorsan till Värmland i morrn och ska bo i tält och fiska. Blir kul för dem. Ska hämta Ella nu på eftermiddagen, ikväll ska vi grilla hos kompisar i Lillån, ska bli trevligt.
Är lite bakis, hade kul igår. Räkbåten i sig är lite sunkig tycker jag, men min bakade potatis, vädret och sällskapet var strålande! När vi kom i land igen gick vi till strömpis uteservering och satt där ett tag, sen gick vi in på Strömpis. Mycket folk och varmt. Stod mest utomhus och pratade med folk. Ville dansa men mina kära kollegor dansar gärna till schlagermusik på övervåningen.. Och jag ville inte stå själv på dansgolvet nere så det blev ingen dans för mig :). Hela killgänget som firat att Kim fyllt 30 kom också dit, det var kul! Tog taxi hem och bjöd Milton och Landmark på lite nattamat. Råkade salta i riset några gånger för mycket, knappt ätbart.. Får skylla på tequilorna jag drack..
Nu håller jag på och styr hemma, ska tvätta, packa till Ella och städa lite. Kom aldrig iväg till mormor igår så jag åker nog dit idag istället, när hon sovit efter maten..
Det är bara så jävla jobbigt att se henne som hon är nu.. Det är ju inte hon! Tänkte om jag skulle ta med lite handkräm och nåt nagellack och göra lite handmassage och måla naglarna på henne.. Hon kanske tycker det känns skönt iallafall..


/j

Grattis Molly!

Ska bara skriva lite snabbt..
Har haft en toppenvecka med sol, bad och gott sällskap. Nettan och Kalle åkte hem igår, har varit så mysigt att ha dem här. Jag och tjejerna var med Ghina i hennes sommarsuga, jättemysigt.
Har massa bilder jag ska lägga upp vid tillfälle.
Ikväll ska jag med jobbet och åka räkbåt. Tjejerna ska vara hos mamma. Hans ska på 30-årskalas.

Molly är en stor spindel som jag hittade på altanen när jag skulle olja in den. Hon låg och vaktade sin "kokong" med ägg hon lagt. Vi flyttade Molly och de blivande bebisarna till en skokartong. Har slängt ner nån fluga då och då till henne. I morse lyfte jag på locket och där var de.. alla nya små Mollybebisar! Massor!! Har nu flyttat kartongen utanför tomtgränsen.. I själva verket är jag jätterädd för Molly och om alla bebisar ska bli så stora.. uhhh...

Fick en tråkig nyhet nu på morgonen. Mormor är sämre och får från och med nu palliativ vård (vård i livets slutskede). Känns sorgligt. Är ledsen.
Ska köra tjejerna till Hasses jobb, de ska få bada i poolen där medan jag åker till mormor en stund...


/j

Lediga dagar med massor att göra..

Godmorgon!
Ville bara berätta att allt är bra. Har grejat och fixat i en vecka och nu börjar det likna nåt tror jag. Igår fixade vi en pool hit, en såndär som alla har typ. Men vad skönt att ta sig ett svalkande dopp när vädret är som det varit. Vad skönt det är! Hans jobbar mest, hinner knappt se honom.. Men igår kom tjejerna och så har vi ett par till gäster ett par nätter, Nettan och Kalle. Nettan är min vän från Sthlm, Kalle är en fransk bulldogg..man kan säga att om vi inte ser var Kalle är så hör vi honom iallafall.. Det låter när Kalle andas!
Idag ska vi bada om vädret är bra. Ligger fortfarande kvar i sängen och har inte kollat ut.. Men först fixa frukost och olja altanen en gång till!

Ha en skön dag!
/j

RSS 2.0