Snabbt hej!

Ville bara säga att: tänk på att ta vara på varandra, visa dem ni älskar att ni gör det.. Man vet aldrig vad som kan hända i livet..  Ibland är det sjukt orättvist!!



Jobbar på, tar mig nog igenom denna vecka också:) Massa plugg, jobba, visa lägenhet, barn, läxor osv. Just nu har tjejerna varsin kompis här och är ute och leker. Ska laga mat till dem nu innan de ska hem.. Ikväll när tjejerna somnat ska jag parkera mig i soffan och bara göra ingenting tills det är dags att gå till sängen. Längtar!!

/j

Förlåt!

Jag är så dålig.. Men när det är mycket runt omkring hinnar man liksom inte med att skriva..



Har varit snurriga dagar, mycket i skolan, mycket i huvudet. Nu har allt lättat och jag blickar framåt med lite mer kraft...
Organisation och en sak i taget är det som gäller nu. Fokus!

I skolan ligger vi i ok tid med våra grupparbeten.. Det är alltid  liiite mer att läsa och liiiite till att göra.. men man är bara människa och försöker sitt bästa. Den här delkursen är iallafall mycket roligare än den förra.

Bilen funkar asbra, är så nöjd!

Vi är kvar i Hovsta och kommer fortsätta med det. Vi har planer. Vi blickar framåt.

Helgen tillbringades i Stockholm, kalas och fest, trevligt. Lite mycket innanför västen på mig i lördags men va fan, jag hade kul! Inte så kul att vakna på söndagen dock, men det gick över.

Mammavecka den här veckan. Bra början idag. Älskar mina tjejer!!

Hörs
/j


"Oh Lord, won´t you buy me... A Mercedes Benz"

Jorå.. Nu är ENO borta.. Jag gråter inte..
Det har varit några turer fram och tillbaka i veckan som gick..  Jag skulle få 6000kr för honom hos en bilhandlare i Stockholm om jag köpte en Citroen c3 hos dem.. Var på väg dit men fick i sista sekunden reda på att c3:an var såld. På nästa ställe här i Örebro skulle jag inte få nåt för ENO.. De ville inte ha honom, de skrattade åt honom.. Sen var det sista stället, i lördags.. Jag hade spanat in denna Mercedes A-klass hos dem.. Lite äldre än vad jag tänkt mig men i ganska bra skick (hoppas jag). Där fick jag 7000 för ENO som jag använde som handpenning på den nya bilen. Så JA, jag har en ny bil som är fin och funkar!! Hade inte valt att färgen skulle vara blå om det fanns alternativ att välja.. men man kan inte få allt:)
Här är hon, min RYZ:






Jaha.. Här sitter jag och försöker plugga..  Har suttit idag med grupparbete och faktiskt fått en del gjprt, känns bra! Men jag har en individuell uppgift att göra också.. Jag ska läsa en bok och sedan svara på frågor som handlar om barnavårdsutredningar. Trots att boken är väldigt intressant så somnar jag bara... Måste hitta på något bra sätt som gör att jag inte somnar så fort jag sätter mig ner..
Barnen är här, allt rullar på med skola och läxor för dem. Ella berättade idag att hon fått många nya kompisar på skolan. Kul för henne, hon har blivit så stor i sommar. Alva också.. Hon är verkligen en minitonåring med lite för mycket attityd;) Måste dämpa henne ibland.

I morgon kväll väntas mat hos vänner och till helgen kommer Arvika!! Ska träffa hela familjen och umgås.. Ska bli trevligt. Pappa har fyllt år också så han ska väl firas på nåt sätt:)

I lördags kväll var det tjejfest som stod på schemat. Hemma hos Eva. Riktigt kul hade vi. Gick till Ritz och dansade lite också. Så himla kul att du var med Maria!!



Godnatt!
/j

Är det någon idé?

Undrar lite för mig själv om det är någon idé för mig att ha en blogg.. Känns som jag skriver mindre och mindre.. Jaja, vi får se.

Har varit intensiva dagar.. Ligger efter med pluggandet. Satt med gruppen idag och försökte oss på att skriva, men vi förstår inte riktigt uppgiften.. Då är det svårt. Ska sitta nu och försöka lite men jag drar på det. Tycker att tvätta och vattna blommor känns så mycket viktigare helt plötsligt..
Boken jag ska läsa i är på engelska också, krångligt!!

Helgen var bra. Jobbade i lördags sen var vi på kalas för Gio i lillån, efter det gjorde jag mat hemma och två av Hans kompisar kom och käkade, det var trevligt. Alva hade en kompis som sov över lö-sön så de roade sig själva. Ella däckade i soffan:)
Söndagen ägnade jag åt städning och tvättning. Jag och Alva var en sväng på Marieberg när Ella var på kalas. Efter det åkte vi hem till syrran och Robin och var lite delaktiga i deras husplanering. 

Igår hade jag möte på banken. Förhoppningen var att få ett lån till en bil. En nyare som inte går sönder osv. Just nu har jag bara lust att gå ut och sparka på ENO.. Han är så dum! 
Men tyvärr gick det inte så bra med banktanten jag träffade. Jag får inte räkna csn som inkomst och trots att jag inte har någon boendekostnad för tillfället så kunde hon inte räkna med det..  Så även fast jag vet att och vad jag klarar av att betala i månaden så går det inte ihop enligt deras mall :(

Nu ska jag plugga lite sen ska jag försöka mig på nån ny maträtt.. Har haft matidéstorka.. men nu är jag på G igen.. Idag blir det kyckling, grönsaker och couscous med krämig örtsås!



Vi på Mosebacke!




/j 

Fortfarande sommarlov??

Känns som jag har det..
Har så mycket att göra, behöver komma igång i skolan, läsa massor.. tills i morgon!! Men vad gör jag idag? Jo åker på stan och fikar först med Madde, sen Ghina.
Behöver åka till kontoret och jobba. Ska jobba extra i butiken på lördag. Ska fixa med tjejerna, läxor och kalas osv..  Jaja.. det löser sig.

Helgen i Stockholm var bra. Lugn fredag och party på lördagen. Först fest hos Danne som hade styrt upp med goda pajer. Sen såg vi Papa Dee spela på Mosebacke, det var riktigt trevligt. Bilder kommer...

Nu duscha, sen stan:)

Hörs!

/j




RSS 2.0