Nästan exakt tre månader...

...var det sedan jag skrev. Närmare bestämt 25 augusti. Då hade vi precis tapetserat klart i köket..och beställt resan till Spanien.
För mig känns det som en evighet sen.
Vad har hänt sen dess då?
Jo, vi var ju i Spanien. Varmt, soligt, mycket bad, lugn och ro. Skön, avslappnande och välbehövlig semester..

Fin bild från en bakgata i Barcelona




Sen då.. jo sen var vi i Stockholm en helg och såg Timbuktu igen!





Hösten kom och skolan drog igång igen..både för mig och för tjejerna. Kan väl säga att motivationen inte varit på topp för min del den här terminen av olika anledningar men det kanske jag skriver om en annan dag.

Här hemma har vi fixat litegrann, men inte alls mycket. Några tavlor och hyllor är på plats och även några lampor är inköpta och uppsatta. Men det finns alltid mer att göra. Nästa projekt här hemma är att fixa lite på övervåningen. Har sålt skrivbord och sekretär för att få mer plats där uppe och istället ska vi sätta upp några hyllor på väggen för att få in böcker och sånt som bara ligger nu.
Men förstå att redan på söndag är det första advent! En del av mig vill sätta upp stjärnor i fönstren, baka, dricka glögg och mysa.. En del av mig har ingen lust alls med julmys.. Vi får väl se hur det blir. En sak i taget..

Fick förresten sista tentaresultatet idag, fick G och är så sjukt nöjd att jag klarade den!! Grattis till mig! Dags att fixa det sista inför i morrn och sen inta soffa eller säng, ska bara köra ut gänget som invarderat soffan för att kolla på fotboll :)

/j

RSS 2.0