Vilket ben ska man stå på..

..och vems hand ska man hålla i när det blåser??

Känner mig som Nasse ibland. Liten, ynklig och rädd..men bara ibland.. Typ nu. Träffade en tjej på 6år idag som bar på ett helt slott.. Så stark skulle jag också vilja vara..

Jobbat ja.. Kul det är när kunder håller med mig om att min hjärna inte funkar riktigt som den ska jämt!! - You got a fiiine brain    som någon sa i en film.... Hmm..
Spillde ut en kopp kaffe på kassadisken, välte ner värmefläkten i golvet, välte stora ljuslyktan, la ner skor i fel kartong osv osv..
Bra dag!! Ironi!!

Sen hann jag inte träna..Kom nån skånsk typ när jag skulle låsa dörren och bad om att få köpa skor fast vi hade stängt.. Han behövde nya eftersom han hade typ snowjoggers från 1987 på sig..men han fick inte!! Sen kom hans kompisar också, tror alla behövde nya skor!

Ska snart göra mig ordning. Ska träffa Linda ikväll. Får se vad vi hittar på..

Har lite ont i hjärtat också för Alva är sjuk...IGEN..  Hög feber och helt matt.. Andra dan nu.. Längtar till måndag när jag ska ha dem igen, oj vad jag ska krama mina ungar då!!!


"Människor lär sig inte av andras misstag, de vill helst göra egna"


www.bluebox.se/showinfo.asp?id=a04350&page=2&countrs=12&method=kat&kat=nyheter  - I need this!!


/j



Backat 20 år

Ja, det är så det känns..
Sitter hemma hos mamma och har fått mat, min tvätt åker runt i maskinen och det känns som jag åkte bakåt i tiden lite.. Både jobbigt och skönt. Stannar här tills på måndag.

Mår konstigt.. Mycket tankar.. Många funderingar.. Snurrigt.. Ledsamt..

Känns iaf bra att vara igång och träna igen. Tre pass denna vecka.. Förhoppningsvis ett eller ett par nästa vecka.

Vet inte vad som händer de närmsta dagarna. Ska fira lilla mormor som fyllt år..Träffa Tess.. Sen vet jag inte.. Jo, jobb och träning i morrn. Blev bjuden till Karlstad, till syrran..får se hur jag gör.. Vill helst åka bort..långt bort, jättelångt bort...varmt ska det vara också..  Men det kan jag bara drömma om för tillfället, det blir senare..

/j

Inget

Har inget att skriva om idag, så därför gör jag inte det..
Återkommer i morrn.

/j

Känner lukten av munkar och brända mandlar

Oj, dåligt uppdaterat från mig..  Sorry..blir så ibland..

Ont har jag, eller börjar få..skitont faktiskt. Gjorde mitt första träningspass igår..på väldigt länge..men det ska bli ändring på det nu!
Det svåra blir ju de veckorna jag har barnen, men allt går att lösa:) Jäklar vad fit jag ska bli!!

Jaha, Hindersmässa i stan..Same shit every year! Visst finns det småsaker att köpa men nää, trångt o dant.. Kanske att jag går och köper mig en nybakad munk isåfall.. Finns ju söta t-shirtar till tjejerna men..ja..vi får se..

Klippte mig på lunchen, bara lite i topparna. Min frisör har nya planer för mitt hår, jag låter henne styra:) Blir nog bra.
Det var iallafall välbehövligt, inte gjort sen i september!!

Har bott och bor i Hovsta några dagar..men har sovit lite konstigt, det brukar jag inte göra, blödit näsblod och fått för mig att folk knackar på fönster och grejer..helskumt!

All for now..
/j

Blandat


Ella roar sig när Alva simmar



Hos simmar där nånstans..



En helt vanlig fredag..



Kalas..



Fru gris



Sjukling



Ny lampa

Häxan Surtant

- Thats me!!

Eller..jag förvandlades till det efter kalaset... Tror det tog musten ur mig totalt, tålamodet var som bortblåst!
När jag städat undan och väl fått tjejerna i säng tänkte jag - Åh vad skönt, ska ta mitt champagne-te och bara njuta av tystnaden i soffan...
Ack, så blev det inte!
Alva började spy!!
Som en tok!!
Var 10onde minut....
Det var ju bara drygt en vecka sen hon var magsjuk, så vad är detta?? Jag vet att hon har löjligt känslig mage. Och ingen av oss som träffade henne sist hon var sjuk blev smittad..och det trodde jag man blev lätt av kräksjukan.. Det är bara att vänta och se..

Själva kalasandet gick bra. Ljudnivån höjdes ett par decibel under 2 timmar...men det var kul. Det fiskades godis, sattes svans på fröken gris och fikades. Ella var nöjd. Hon sa flera gånger -Åh mamma, mitt kalas var så roligt ♥  Hon fick så fina presenter också..  Bla en prinsessväckarklocka och en jättemjuk nalle som hon direkt döpte till Alexander..hon fick den nämligen av just Alexander, den enda killen på kalaset :)

Vid lunch idag åkte jag och Alva ut till IKEA som planerat. Jättemysigt att få hänga med min stora tjej själv lite.. Vi shoppade värmeljus, blockljus, doftljus och en ny lampa till köksfönstret.. i vitt frostat glas med vita körsbärsblommor..såå fin.. Så åt vi lunch och fikade - supernice!!

Jaha, ny vecka i morgon.. Börjar dagen hemma med Alva istället för att gå till kontoret. Kl 14 blir jag avbytt och går till jobbet. Efter jag slutat ska jag uträtta lite mindre ärenden sen får jag se var jag blir av.. Ska ju låna ut min lägenhet igen i en vecka. Kanske blir så att jag åker på rehab till mamma.. 


/j


Minus ett barn plus ett nytt..

Blev ju i eftermiddags av med Ella som har kvalitetstid med mormor.. Jag och Alva åkte till Ica Maxi och handlade inför kommande barnkalas (fru Lindgren, det ÄR kul att handla på Maxi, och nu förstår jag varför eran ica-räkning är så hög;)).
Där, på Maxi fick jag (egentligen Alva) ett till barn.. en liten varelse som måste ha mat och kärlek och en massa annat..  Men vi har pausat den bebisen för natten.. För den kan dö om man glömmer spola när den varit på toa eller missköter den på annat sätt..

Dagen har varit bra, massa barnlek.. Jag har tvättat lite o fixat mat.. Jag och Alva var en stund hos Therese och kollade de nya tapeterna...Attans va snyggt!!!!
När vi kom hem förberedde vi för kalaset, fixade godispåsar, ballonger och fiskdamm.. Det mesta är klart så i morrn ska jag och Alva hinna med ett besök på IKEA för köttbullelunch och inhandlande av lite smått.. ljus bland annat..

Sängen- NU!!

/j

Schleten..

Fredagskväll/natt.. Kan man vara mycket annat än trött?
Ghina gick precis hem. Vi har som vi planerade, ätit sushi, barnen åt McD och kollat på tv. Helt vanlig lugn, enkel och trevlig fredagskväll.
Nu ska jag betala räkningar om jag orkar.. Sen sängen..

Imorrn kommer ju Elvira. Therese och Kim kommer och firar Ella i efterskott också. Sen blir jag av med Ella för kvällen och natten, hon ska vara hos mamma och få egen "mormortid". Då får jag ägna mig lite mer åt Alva. Får se vad vi hittar på.

gonatt/j

Kenny Starfighter- tisdagar i barnkanalen, Kenny Starfighter-tisdagar i barnkanalen, Kenny Starfighter..

Herregud, hur många gånger kan en unge upprepa sig? Just den frasen måste ha satt sig i Ellas huvud och spelas som en skiva på repeat..over and over..

Hade en sådär morgon..Var inte på mitt bästa humör..  Hann inte riktigt i tid.. (Jo, Cherry, vore bra att komma upp lite tidigare på mornarna, men HUR GÖR man?)
Gick till kontoret och fick klart nästan alla reklamationer som legat på hög. Skönt!
Hämtade barnen lite tidigare idag, för dagis stängde kl 16. Men oj vad besvärligt allt var helt plötsligt..Ella hade ont i benen, fläskläpp och allmänt grinig. Alva frös i hela kroppen och var småsur.. 
Men jag hade köpt glass som vi åkte hem och fikade på och då var alla bekymmer som bortblåsta för en stund:) 

Ikväll har vi varit på simskola. Alva är som en fisk.

Nu sitter jag och funderar över mina mål..  Just nu har jag tre lite större mål som jag ska jobba med framöver..
Känns bra att fokusera på något som jag vet kommer bli bra för mig och även för tjejerna, iallafall ett av dem.. För då, när jag uppnått det målet som tjejerna är med i, då ska vi på semester:)

Imorrn är det jobb....  Sen ska ja träffa Präktig för en date.. Eller, hon kommer till oss, vi ska mixa sushi och McD med Let´s Dance..blir bra..lagom vardagsfredag liksom. I bästa fall somnar jag inte i soffan:)
Lördagen ägnas åt lek. Ska ha Karins Elvira här medan hon jobbar. Blir kul för tjejerna att leka av sig lite. Sen ska allt inför Ellas barnkalas inhandlas..

Det jobbiga som finns i huvudet lägger jag bort för att slag..orkar inte tänka..



"Det främsta syftet med barnkalas är att påminna dig om att det finns värre barn än dina egna"

/j


Halkigt

Imorse hände det som inte fick hända.. Cykeln välte..med båda tjejerna på! Som tur var gick jag med den just då.. Det hade kunnat gått illa, men tjejerna såg bara ut som två frågetecken där de låg med cykeln över sig.. 
Blir med bil från och med ikväll tills på söndag, skönt då slipper vi detta med morgonochkvällscykelstress ett par dagar. Tack♥

Pratade med syrran och insåg att jag saknar henne sådär mycket nu igen...

Kommer inte skriva nåt mer idag, har annat för mig:)

ciao so long/j

Vardagstisdag

En helt vanlig dag idag.. Inge nytt, inge gammalt..
Jobbat, hämtat barn, badat barn, lagat mat, rastat Pluppen, nattat barn, diskat, dammsugit, burit ner julsaker till källaren, sorterat tvätt (ja, kl 07 i morrn bitti!!!), pratat med fru Lindgren som kallade mig dryg!!??♥, badat själv och kollat i H&M katalogen, pratat lite mer i telefon och nu är jag här!
Men jag ska lägga mig nu, annars försover jag mig i morrn, igen..som jag gjorde i morse.. Ser ni tre personer på EN cykel som låter skumt, då är det vi som försovit oss och skyndar för inte Alva ska bli sen till skolan! Sa jag tre personer på EN cykel? Ja, det gjorde jag:) Totally Taikon!!



 
Syrran, Ella och Alva..  Ella gör tydligen en riktig "Lagerträd"

ciao/j


Vem SNARKAR?

Could it possibly be me??


Tillbaka till mitt hem och min vardag. En intensiv måndag. Mycket att göra på jobbet och full rulle när jag väl fått hem barnen. Fick gå lite kors och tvärs för att hämta dem idag, men det är bra träning, starka ben ska man ha!!

Nu har jag plockat och fixat, fått koll på läget som man ju måste ha när man är som mig..

Veckan som gick var lugn och utan en massa "måste göras" saker. Nu blir det lite annorlunda... Och jag har ju även lovat Ella att hon ska få ha barnkalas i helgen. Alla tjejer på dagis och EN kille ska hon bjuda, men de är bara kompisar:)
Herregud, hur ska alla få plats här? Vi ska köra lekar, fiskdamm och hela kittet.. Får ju skylla mig själv som lovat.. Men det blir nog bra, Alva ska vara min assistent.

Måste sova..skulle ha gjort det redan.. Att somna är inget problem, har ju tillochmed blivit kallad narkoleptiker.. (Det är inte bara på frdagskvällar jag gör så Ghina!) Men det är just det att komma till sängen och lägga sig..för när jag väl är där, eller i soffan, då tar det inte många minuter förrän jag är borta oftast.. Och det beror inte på sällskapet, det beror på mig;)


"Jag har haft mer besvär med mig själv än någon annan människa jag någonsin träffat"

natt/j






Vad vore livet utan kaffe?

Uh, försov mig lite i morse..blev sen till frukosten. Men det var lugnt..jag var inte sist:)  Men oj vad jobbigt det är att kliva upp när det är varmt och mysigt under täcket men mörkt och kallt ute...brrr...

Det var iallafall trevligt på frullen, lite uppdateringar om vad som händer i mina vänners liv..alla verkar ha mycket omkring sig just nu med flytt, husköp och sånt. Även en annan liten nyhet..som jag ju redan visste,  återkommer om den:) Saknade Camilla*2 men förhoppningsvis ses vi snart igen.

Hade en mycket bra fredagskväll hos Therese och Kim. Tacogratäng, sallad, vin, öl, vaniljpannacotta och godis. Jag var nästintill mätt fortfarande när jag vaknade i morse...

Ikväll vet jag inte riktigt vad som sker, kanske bara blir så att det blir lungt och film för min del.. Bor ju inte i min lägenhet och har inte gjort på hela denna veckan. Har lånat ut den till välbehövande och det är helt lugnt för min del, känns som det är det minsta jag kan göra just nu och jag blir väl omhändertagen där jag bor för tillfället..

Snart ska jag träffa den där präktiga Ghina för en chailatte nånstans på stan..

En bra dag idag med!


"Döm inte någon förrän du vandrat en mil i hans mockasiner"

/j







Kom ihåg igår, tänk på i morgon, men lev idag

Ja, vad ska jag skriva.. Bäst att skriva nånting iallafall, för det verkar som att det finns ett par som saknar mig... :)

Idag är en bra dag.

Har gjort en solhandling till en kund, hon blev så glad. Hon var skådespelarska och skulle ta med det som hände idag, det som jag gjorde för henne, i sin uppsättning nästa vecka, som handlade om vad man gör för varandra osv.
Tänk vad enkelt det kan vara att göra någon glad, vad lite det behövs ibland.
Fick även beröm av chefen vilket kändes otroligt skönt:)

Ikväll blir man bortskämd med go mat o trevligt sällskap.. En bra fredag som sagt!

I morgon är det frukost på Java med gamla tjejgänget...mums!

Finns mer att skriva men återkommer igen...

"En god uppfostran innebär inte att låta bli att spilla på duken, utan att inte anmärka när någon annan gör det"

trevlig kväll/j aka Börte

Vårnytt

Nu är vi på rätt sida om året och på väg mot ljusare tider.. Därför håller vi på att plocka fram vårskorna! Känns kul att se lite nytt nu.. Samma när man går i klädaffärer..inge sugen man blir på nya saker...suck... Men vilken tur att jag har fått ett litet presentkort i julklapp..vet precis vad jag ska köpa i morgon:)

Fick idag reda på att jag ska få ännu lite mer arbetstid på kontoret. Så det blir tre dagar i veckan för mig. Känns bra!
Therese ska ju ha sin bebis om ca 6 veckor och en ny tjej ska börja här så vi måste ändra schemat lite och då blev det så att jag fick vara på kontoret en dag till.

Känner mig lite upp och ner i humöret.. mycket i huvudet.. en nära vän har det  jobbigt och det påverkar mig lite också..
Sen är man ju som man är..kanske som de flesta tjejer..grubblar, funderarar, vänder o vrider på allt..

I morgon ska Ghina bjuda på mat, blir trevligt..kanske hinner med att sola också.
Inga större planer i helgen förutom jobb och frukost med gamla gänget på lördag-längtar!

Ikväll ska jag göra kycklingwraps och bjuda timbuk på..hade inte råd att köpa sallad så det får vi hoppa idag..hahaha..

Hörs/j

Snurrigt

Ibland blir inte saker som man tänker sig. Det kan handla om mycket..

Pappa och Tina kom inte igår.. De hamnade på akuten i Karlstad.. Pappa höll på att skrämma livet ur oss allihopa.. Gör aldrig om det där!!!!!

Men syrran kom..tillslut.. Så underbart att se henne..hon lekte med tjejerna och jag fixade lite mat och så.. Så glad att ha henne här.. -men du måste tvätta håret lite bättre i fortsättningen om du ska hålla på sådär ;)

Denna veckan blir inte sig lik av olika anledningar, kommer nog inte skriva så mycket här..vi får se..  får skriva om allt vid senare tillfälle.

Var rädda om varandra!!



"Trend är en tillflyktsort för fantasilösa"

/j

Insomnia

Ja, det kallas väl så...
Här sitter jag, kl 03, snart är det söndagsmorgon...

Har pratat länge med en vän ikväll, det är så skönt att dom finns, vännerna.. Dom ska man vara rädd om.
Längtar tills i morgon när jag får träffa pappa, Tina och syrran..
Sista dagen med tjejerna i morgon också, sen själv en vecka. Känner redan nu att jag kommer sakna dem.. Ska försöka göra denna söndag till en bra dag, en glad dag!
Så...bäst att sova.. Ska bara prata lite med en av de sju gubbarna från Guatemala först och lägga honom under min kudde..  Ella pratade också med en förut och hon sover med han under kudden.Jag hörde vad hon sa till honom.. det handlade om att lära sig cykla utan stödhjul..♥

/j



Kalas..

..har vi haft idag, ett litet..
Ungen min fick en cykel. Utan stödhjul!! Gissa glädjen...
I morrn kommer Arvika, ska bli trevligt.. Saknar dem ju..


Lycklig..

/j

Rehab

Ja,det känns som jag behöver ett sånt, en nollställare..  Varför är det så jävla svårt..


Idag har jag ägnat mer än en timme på att promenera.. Började hemma, till skolan-från skolan till dagis-från dagis och hem-hemifrån igen till väster-från väster till stan, Klippet-från Klippet och hem-hemifrån igen till Träffpunkt-från Träffpunkt och hem-hemifrån till dagis-från dagis till skolan-från skolan och hem..
Undrar hur långt det blev...?

Fick besök av min kära vän Tess ikväll..trevligt med att spontanträffas sådär..behövligt kände jag.

Nu ska jag ägna mig åt mitt nya beroende..

/j

Ohhh...

...vilken dag!!

Började med födelsedagssång och frukost på sängen till Ella. Hon blev så glad för vagnen! Tyvärr var det fel på den, hjulen passade inte alls, så de måste bytas innan den kan användas :(

Fick skjuts till Brogatan där barnen skulle vara hela dan, sen jobbet. Shit vad mycket det var! Har sprungit och hämtat skor precis hela dagen, fast det har varit kul också!
Men mitt i det hela fick vi datahaveri... Allt la av!! Innan vi fick till det med handskrivna kvitton och samtidigt förklara för folk som köade att vi inte kunde genomföra kortköp...Ja, det var kaos minst sagt.. Skapligt snurrig i skallen när klockan var 18..

Roligast idag var iallafall Therese. Hörde att hon stod och skrattade högt på lagret...  Hon skrattade åt sig själv!! Hon är ju helt sjuk.. Tänk er en mycket kort person (152cm) som är väldigt gravid, bärandes en ganska trång kavaj med 3/4-delsärmar. Varje gång hon ska ta ner en skokartong från hyllan måste hon knycka till med armarna för att få grepp om kartongen. Det enda hon kunde tänka på var Vanheden. Hon såg ut och kände sig som honom med sina armryckningar. Det blev en del armknyck idag... Jäklar vad vi skrattade och vad jag önskar att jag hade filmat det..

Väl hemma fixade jag först mat, sen lite fika för Mackan kom och ville fira sin födelsedagstjej. Nu sover de gott, jag har badat länge och nu ska jag också sova.. Lång dag i morgon med. sen styrandes för kalas i helgen. Arvika kommer också-yes!!


glad tjej..

natt/j

Har försökt..

..sova...  Men det går inte så bra, så jag skiter i det för en stund..
Borde ju, eftersom jag ska upp tidigt och hinna fira liten 5-åring innan jag ska jobba..
Hon har varit så förväntansfull idag och bara gått runt med ett stort leende. Det är mäktigt att fylla år!

Har ingen barnomsorg i morgon. Allt är stängt! Det är ju typiskt när jag måste jobba! Vi har reastart i morrn och blir det som förra året behövs all personal.. Tur man har snälla kollegor.. Karin har inte heller någon barnomsorg så hennes Matte ska vara hemma med deras barn OCH mina!! Så himla tacksam för det.. De kommer ha jättekul ihop tror jag:)

Idag då..  Förmiddagen spenderades hemma, det lektes och fixades lite. Sen åkte vi på kalas. Min moster hade kalas för henne och hennes tvillingbror, min morbror.. Det bjöds på jättegod lunch.. Och det var väldigt trevligt att träffa släkten..Känns som det blir för sällan man ses.

Så ringde ju söta Sofie och bjöd över oss på middag. Längesen jag träffade dem också.. God mat och trevligt sällskap, igen! Känns som vi blev bortskämda ordentligt idag:) Tjejerna lekte med Hugo och lille Pilo.. Jag och Sofie tjejsnackade som vanligt.. Vilken tur att du är du, Sofie..och att du är min vän..

Sen åkte vi hem och försökte fylla ett par ballonger med vetemjöl..??!!

Och nu måste jag försöka sova... jävla myror att krypa omkring under mitt skinn!!!

Förresten, har nån tips på var man köper billiga telefoner, alltså inte mobil utan vanlig, så kontakta mig..min hemtelefon är paj och jag behöver en ny..

"Den som väntar på någon som gått, väntar alltid för länge"

/j


Vardag

Det blev vardag för en dag, sen blev det ladigt igen.. Nu tycker jag att allt kan bli som vanligt igen, man blir ju sinnesförvirrad!
Och i den här kylan som är nu blir ju inte hjärnan kvickare. Som Therese sa idag: Kom in och värm er i kylan!!  Haha..det kan man ju också försöka med:). Fy satan vad kallt det är!!
Var halvdag på kontoret, fick mer fart på det hela, kom in i det lite bättre idag, kul!
Sen hämtade jag barnen. Fick skjuts av Therese och Kim istället för att dra barnen i pulka över halva stan i kylan- tack♥

Ella fyller ju år på onsdag och jag hann köpa hennes present idag.. Hade ju först en idé som jag trodde var bra.. Det var ju att skaffa att marsvin att ha i samma bur som Pluppen.. Har ju förstått att marsvin är lite socialare och enklare än kaniner så jag tänkte att Pluppen skulle bli glad och inte lika beroende av mig och Alva om han fick en kompis, som jag redan bestämt skulle heta Pinnen isåfall:) Frågade på djuraffären och de sa att det skulle kunna gå och de skulle kunna bli kompisar trots att Pluppen är en okastrerad hankanin som är ganska stor för sin ras.. Ja, ni förstår ju själva..att när jag forskat vidare om detta så har jag lärt mig att det absolut  inte är lämpligt att ha marsvin ihop med kaniner som dels kan skada marsvinen rejält med sina starka bakben och marsvinet kommer dessutom bli taget för en snygg kanintjej som kaninpojken kommer vilja sätta på dagarna i ända... Det kan ju inte vara så kul, lite stressande skulle man kunna säga, för när man inte är av samma art så pratar man inte samma språk, och då kan det bli svårt för marsvinet att säga att den inte är sugen på kaninmys... Så jag la ner det här med Pinnen och köpte henne en Hello Kittydockvagn.. Och i ärlighetens namn tror jag hon blir gladare för den än för ett marsvin vid namn Pinnen...

Har ikväll haft givande samtal med mina döttrar.. Om livet, om döden (det rör sig en del såna tankar hos en 5åring..) De frågade om kremiring..om man skulle gå in i elden själv...!!!! Herregud vilken tur att de frågar om vissa saker..tänk om de skulle gå runt och tro att man själv skulle kliva in där..
Alva berättade att det var fem styckna som var kär i henne men inte hon i någon..  Jag sa att hon kanske skulle bli det, men det trodde hon inte.. Vad enkelt det var när man var barn...



"Avund är den uppriktigaste formen av smicker"

Nu blir det kvällen..
/j

Såhär i efterhand..



kommer det lite Arvikabilder..





Väntar på något..  Lillis och Tina..


Liten tomte o tjejerna



ChokladElla och Hans




Spelar spel.. Pappa..




Här bor tomten..på riktigt det vet Ella...

Skulle behöva lite..

..inspiration..
Känns som att allt står stilla.. Har ingen jättelust att göra så mycket. Har inget direkt att se fram emot.. Som sagt, den där utomlandsresan skulle va gött att ha framför sig och längta till.. men så är det ju inte.

Nyårsafton var bra. God trerättersmiddag med trevligt folk i Beverly Hovsta. Lite spel och tittande när grannarna battlade om vem som sköt snyggast raketer.
Ella somnade en halvtimma innan tolvslaget, men vi bar ut henne en stund ändå så hon fick se raketerna. Alva somnade vid 01, rätt sliten.. Vi andra var vakna lite längre.
Dagen efter var lugn, kollade lite film och så.
Åkte hem och fixade mat till tjejerna innan de skulle till Mackan igen. Ella som hade klagat på magont till och från under dagen fick plötsligt jätteont i magen och kräktes på golvet!! Så...magsjuka is in the house:( När hon kräkts omgång två packade vi ihop och jag åkte över till Mackan med dem. Hon hade mått dåligt hela kvällen igår men var lite bättre idag på dagen iaf. Nu är det bara att hoppas att alla andra inblandade klarar sig....

Helgens planering är: ingen...   Vet inte alls vad jag ska göra förutom att jobba i morrn då..


"Den som uppfann de höga klackarna var en kvinna som blev kysst på pannan"

/j

RSS 2.0