Mot IKEA!

Eller inte IKEA, men Calletex som ligger där bredvid nånstans. Ska inhandla skumgummi och tyg till mina möbler. Sen ska de kläs. Måste bara såga till playwooden som ska vara i botten..
Sen ska jag sola. Efter det köpa en bok av en tjej på norr. Handla på Coop. Sen duscha och packa lite. Ikväll eller i morgon åker vi till Stockholm för att gå på Dannes inflyttningsfest och gå på Mosebacke och se nån slags reggaefestival. Ska bli kul!


Vill ha mer värme, sol och bad!!!





/j

Så gött!!

Jag har det så bra..
Just nu mår jag så himla fint.. 
Har haft en härlig sommar, gjort grejer med tjejerna och varit på semester.. Trivs jättebra i Hovsta, allt har funkat kanon..
Jag har det jag behöver liksom..
På måndag börjar skolan och det ser jag fram emot, ska vara sån jäkla plugghäst! ;)

Har haft Sofie, Jonas, Hugo, Viola och lille Pilo på middag ikväll.. Gjorde kycklinglasagne och hade väldigt trevligt. Mer sånt!

Nu ska jag softa i soffan lite..

/j

Snart klar!

Ja, jag målade klart mina pinnmöbler igår. Nu ska de bara få en dyna och tyg på sig. Men shit vad dyrt det var med skumgummi. Vart kan man köpa sånt billigt, nån som vet?
Sen ska det nog säljas.. Har inte riktigt plats tyvärr.. Bild kommer här sen om nån är intresserad :)

Idag ska Alva till tandläkaren, nån specialist eftersom hon har tandställning. Så jag ska snart åka iväg och hämta henne på skolan.
Sen är det rätt lugnt.. Min skola börjar inte förrän på måndag. Har fixat lite böcker, saknar bara några stycken. Ser fram emot denna kurs som är juridik. Eller handläggning och dukumentation närmare bestämt. Utredningsprocessen och bedömning och uppföljning av ärenden. Ska bli intressant!

Hörs
/j

Tillbaka!

Oj, vad dåligt med inlägg här.. Har inte riktigt haft tid..

Men ja, jag är tillbaka, Italien var underbart. Så vackert. Lugn, avkopplande semester. Precis vad vi behövde.
Det var inte så kul att åka hem förutom att få träffa tjejerna, hade längtat så efter dem. Men nu är de i Västervik och bor i husvagn, men de kommer ikväll igen. då ska jag ha dem några dagar extra så jag får träffa dem lite.

Jobbade igår, det var lugnt trots alla människor på stan. Kungen var ju här! Såg dock inte honom eller någon annan i familjen.. men det gör inte så mycket..

Igårkväll var jag och syrran hos Therese och käkade och mös, det var riktigt trevligt. Ta igen lite tid. Hans tog igen lite tid med sina vänner. Sånt behövs.

Håller på att bli sjuk, nyser och fryser, men idag ska jag ignorera det och måla (igen, ja jag vet, det tar aldrig slut) sen ska jag på kalas hos lilla mamsen som fyllt år. Hans jobbar. Allt är som det ska alltså ;)



Capo Vaticano


På väg till Sicilien



Tropea



:)



Tartuffo.. mmmm.....


Ha en trevlig söndag!

/j




Måndag morgon!

Har precis ätit frukost i min ensamhet. Barnen sover och Hans jobbar. Oftast när man är själv (iallafall jag) skiter jag i frukosten, för jobbigt att plocka fram till sig själv och tråkigt att äta själv. Men inte idag. Var faktiskt mysigt att sitta här och äta och slösurfa lite..

Förtsätter på "attgöralistan".. Har strykit massor men lite nytt har tillkommit :) Idag bär det av till Fritids med tjejerna, vi ska bara hälsa på och lämna lite extrakläder och sånt. I morgon börjar de på riktigt. De har haft ett långt sommarlov.. Sen ska det växlas pengar, tvättas, strykas lite och så ska jag packa. Eller iallafalll lägga fram en del. Ska jobba i morgon och vet inte hur länge det blir så.. bäst att göra så mycket som möjligt idag. Åker till Nettan och Carla i morgon när Hans jobbat klart och sover där. Nettan skjutsar oss till Arlanda på onsdag morgon.

Tänkte försöka hinna städa av lite och börja med en tavla jag fått beställd. Så nu hoppar jag in i duschen och gör mig redo för den här måndagen!


Kram
/j

Me, my hat and I!!

På begäran, här är den, hatten:
Haha..






/j

Betar av min "att göra"

Vad skulle jag göra utan mina listor? Om jag skulle sluta skriva dem skulle jag behöva gå i terapi för att inte bli helt knäpp tror jag...
Har en lista nu på saker som ska fixas innan onsdag.. Betar av lite varje dag :)
Idag beställde jag pengar på Forex..  Eller beställde pengar! Fan va gött om man kunde göra det..  Men ja, ni fattar, växla pengar...

I måndags var vi i Nora, Järnboås, hos Nettan och Carla.. Och Kalle såklart! Vi fick åka fyrhjuling. Ut i skogen och plocka blåbär och hallon.. Så mysig dag. På kvällen var vi alla här i Hovsta plus två familjer till. Det blev åtta vuxna, sex barn (+en i Nettans mage), tre hundar och en kanin som var här på måndagskvällen och åt kyckling, ris, potatis, såser och sallad. Två olika pajer till efterrätt och kaffe! Verkligen lyckad dag och kväll!

Mot skoooogen!!


Nu är det jobb igen.. Torsdag, fredag och lördag. Sen blir jag ledig söndag och måndag. Jobbar lite på kontoret på tisdagen, sen åker vi till Stockholm på tisdagkväll :) Skulle jobbat på kontoret i morse några timmar men hade en chef som glömt plus ville ha lite sovmorgon ;) och jag har ingen nyckel dit så..  Får ta det på tisdag istället..

Alva är hos en klasskomis i deras sommarstuga ett par nätter, hon kommer i morrn igen, men då ska tjejerna vara hos mamma. Jag jobbar både fredag och lördag, då tyckte kära mor att de lika gärna kunde sova över.. 
Idag när jag och Ella kom hem efter jobbet lagade jag först mat, sen hjälptes vi åt med en blåbärspaj.. Provsmakade lite när den var klar.. MUMS! Det var ingen vanlig smulpaj.. utan med ägg och bakpulver i..


Först krämig kycklingpesto med lite mozarella..

sen blåbärspaj med vaniljsås..




Klockan är 01.19 och jag sitter här och skriver.. Inte helt ok, borde sova men är inte trött. Dricker mitt te och myser med ljus..  Kolsvart ute. Snart vinter typ..  Nä, men iallafall höst och man får ta på sig stävlar och varma stora tröjor.. Sommarn är bäst, men ok, hösten är lite bra också;)

Godnatt
/j

Ledig 3!

Måndag och ledig. Ska iväg nu och hämta tjejerna för en mammavecka! Äntligen lite tid med mina älsklingar! Förra veckan blev det ju inte så mycket.
Är ledig tre dagar, jobbar sen tre dagar och efter det är jag ledig igen. Gött!

Har lite småärenden att göra på stan, sen får vi se vad vi hittar på!

Helgen var bra. Kalas på fredagkvällen, jobb på lördan och sen inflyttningsfest på kvällen. Igår målade jag mest hela dagen. Blir bra men det tar sån tid med alla pinnar!! Två strykningar kvar på pinnmöblerna innan det är klart!

Ha en bra dag!
/j

RSS 2.0