Tack förresten..

..för en trevlig frukost i morse. Ni är underbara mina vänner!! Hoppas vi ses snart igen!





/j

Illamående!

Se hela bilden
Såhär känns det just nu.. Räknade ut att jag sovit i snitt 5 timmar per natt denna vecka och idag kom smällen. Står på jobbet och mår illa! Var på bio igår kväll, snabba cash. Jag tyckte den var jättebra! Har inte läst boken och hade ingen aning om vad den handlade om innan.. Hans, som läst boken tyckte den var sådär.. Efter det var det ju UFC-gala på tv, så sömnan blev lidande. Jag får ju skylla mig själv.
Och kallt satan!! Skulle vilja krypa in i ett element och kura ihop mig.. Är bjuden på fest till Emma ikväll.. men jag tror helt ärligt inte jag orkar..

Nu ska jag gå ut på stan en snabbis på rasten och leta efter en renfäll på marknaden. Sen hem och vila lite..






/j

Det blev en sån här:

EeePC 1101HA 11.6" WSVGA Atom Z520 1024MB 160GB Win XP Home Cam Nordic WLAN White BT Cam 6Cell
En liten 11,6", vit och jättefin! Men den kommer inte förrän nästa vecka. Kul:)





/j

Djungel!!

Fick ju presentkort på en dator i julklapp.. Idag när jag var i butiken var jag säker på vilken jag skulle ha.. Men sen tvekade jag och gick därifrån utan att ha beställt nån.. Jag ska alltså ha en mindre bärbar har jag tänkt som är lätt att ta med sig. Kommer använda den till att skriva och surfa på mest. Tänkte mig en 10-12" skärm. Men vilken ska man välja?? Kolla www.multitech.se och hjälp mig!! Vill inte ha Windows 7 heller, utan xp.. En vit eller rosa såklart:) Nackdelen är att de där små inte har nån cd-läsare.. Men behöver man det? Och 1G ramminne är det på de där små också..Då kanske jag inte kan kolla på tex youtube..? Om jag fattat det hela rätt alltså? Men behövs det?
Tips tack!!
X130/N270 1024MB 160GB 10.1" XPH/White



Har idag haft mitt första seminarium. Det gick hur bra som helst! jag var den enda i min grupp som gjort hela uppgiften. De andra hade inte alla böcker, så de kunde inte svara på frågorna. Känns jäkligt skönt att vara klar så man kan släppa den uppgiften och gå vidare på nästa nu. Hade psykbryt igår eftermiddags och var lite ledsen för jag var helt blockerad och kunde inget kände jag! Blev först tröstad av Hans, sen gick jag till Maria och Krick och fick hjälp. Och det släppte, så gött!

Idag skulle jag läst flera hundra sidor för att va me i svängarna men jag har faktiskt varit och solat, handlat och städat här hemma! Det var välbehövligt. Men nu väntar ett varmt bad och med mig tar jag en av böckerna som faktiskt är riktigt intressant.. Handlar om kultur, etnicitet.. Utlänning eller invandrare..Ja vad kallar man nån som inte är svensk som kommit/flytt hit av olika orsaker? Det hade vi föreläsning om idag. I morrn går vi vidare på kön, genus, manligt, kvinnligt..


Idag fyller min mormor år, inte för att hon läser här direkt och inte har hon nån telefon heller.. Men jag vill ändå säga grattis underbara lilla mormor..jag älskar dig♥



/j




Tre dagar!

Ja, det var tre dagar sen jag skrev sist.. Dåligt av mig..

Idag har jag jobbat på kontoret. Det var ett tag sen sist jag var där så en stor hög papper låg där och väntade på mig. Fick bli kvar lite längre än jag först tänkt, men jag jobbade undan allt och det var skönt att få det gjort och inte lämna något kvar.

Annars då, vad gör jag?
Jo, fortfarande så läser jag och försöker förstå. Har tills på torsdag på mig att göra en uppgift. Ska läsa olika kapitel ur 4 olika böcker och svara på frågor utifrån litteraturen. Mycket handlar om ens egna tankar och funderingar i de olika frågorna och jag tycker det är jättesvårt!
Har fått höra att jag kanske har lite för höga kav på mig själv eller att jag gör det svårare än det är.. Kanske är det så...
Mitt största problem är att jag har svårt att förstå allt jag läser.Det är ju skrivet med ett språk jag vanligtvis inte använder.. Och förstår man inte allt man läser är det svårt att veta vad man själv tycker i frågorna...eller hur?


Jaja..

godnatt
/j

Ett löfte..

..till mig själv:

Jag ska bli mer uppdaterad om vad som händer i världen! Alltså, jag ska kolla mer på nyheter!!

Jag skäms fan...  Man kan inte missa jorbävningen i Haiti i flera dagar.. Det är inte ok!!




/j

Myskväll!

Ikväll är det jag och Ella i soffan..
Vi har varit och lämnat Alva hos en kompis som hon ska sova hos. Sen var vi på Klippet och handlade massa gott.. sen till pizzerian för en pizza.. sen åkte vi snabbt hem och mumsade och nu sitter vi här och kollar på Let´s Dance. Ska läsa en bok för henne, sen kommer hon nog somna.. Då ska jag spola upp ett bad (som jag gjort varje kväll denna vecka) och försöka läsa lite..
Är lite lugnare idag.. Hade sista introduktionen med klassen idag och vi blev indelade i våra grupper, känns bra.. Har mycket arbete framför mig men det ska bli kul.



/j

Beroende!

Kan inte säga annat än att dessa är så fruktansvärt goda! Nästan bättre än godis!!


Mmmmmm.....


/j

Sova!

Sova är något jag verkligen borde göra just nu.. Har blivit sent i säng många kvällar nu och så även idag. Måste upp svintidigt i morrn och fixa ordning mig och tjejerna. Alva ska ha lite matsäck med sig för hon ska åka skidor med skolan. Direkt när jag lämnat dem ska jag till Universitetet på lektion. Fortsatt introduktion med min klass. Tror vi ska lära känna varann och ha små diskussionsgrupper i morrn. Att prata, prata inför andra och diskutera är inte min starkaste sida. Men en stor del av utbildningen går ju ut på det så det är bara att bita i det sura och göra det! Eller lära sig att göra det kanske jag ska skriva. Men jag har helt ärligt en liten klump i magen just nu.. Läste i mina papper vad vi ska göra nästa vecka.. ha seminarium och massa uppgifter till det och jag undrar för mig själv hur jag ska klara det när jag inte förstår allt av det jag läser..?

Får tacka syrran, Hans och Maria H för positiv peppning! Det behövdes just idag, tack♥

I morrn eftermiddag ska vi träffa Sofie och Hugo och det ska bli så kul för det var galet längesen:) Men kanske får skippa kaffet för min del och ta nåt annat, för min mage är helt fucked up av kaffe just nu.. kan inte leva utan kaffe men det har blivit lite mycket..

På fredag ska Alva till en kompis på pyjamasparty och sova över.. Får se vad vi hittar på här hemma då..
Resten av helgen vet jag inte heller vad som händer..
Läsa lite mer litteratur kanske:)

Sova nu..


Godnatt/j

Jag hinner inte..

..just nu..

Kort uppdatering..
Helgen: Stockholm fredag kväll-söndag kväll. 35-årsfest som var kul.
Idag: Skola 9-15. Fick massa skolböcker av Hanna. Skulle lämna nyckel på jobbet, var där men glömde lämna nyckel. Storhandla och dra hem allt på snöig cykel. Laga mat. Få hem barn. Läsa.. Vilket jag måste forstätta med nu. Fattar ingenting men läser ändå.. För jag går i skolan nu och då läser man saker fast man inte förstår. jag kommer nog förstå så småningom...



/j


Önskar jag hade...

...en bil...



Kanske inte just den här men... Skulle kunna tänka mig vad för skrutt som helst..bara den funkar!
Dream on Jenny...



/j

Sommartårtan!

Måste ju visa hur Ellas sommartårta blev..  När vi haft kalas tidigare har det alltid blivit en massa tårta över, men inte denna gången.. Det måste ju betyda att den var bra eller? Min älskade brorson Benjamin åt iallafall 4 bitar och det ser jag som ett bra betyg;)


Min 6-åring ♥

 

Ja, var ju i skolan idag. Kände mig lite vilsen och ensam.. Men det går över har jag hört:)
På måndag börjar allvaret..

Jag och Hans har varit hos goa faster Anna-Lena och Hasse ikväll, fick go mat och fika. Fick även med mig några foton hem som jag ska försöka kopiera och hitta ramar till. Blir finfint!

Nu har jag sjukt ont i magen, som vanligt på kvällen.. Ska ta ett hett bad och sen bädda i soffan och vänta på UFC:n på TV. Hur fan kan jag kolla på det? Förstår fortfarande inte..haha..




/j


Lite nervös..

Ska ju bara på registrering och info på skolan idag.. Det börjar ju inte förrän på måndag. Men jag är lite pirrig iallafal.. Fan jag hittar ju inte, vet inte var jag ska..
Men det löser sig, jag är vuxen och kan faktiskt fråga nån om det skulle vara så:)

In i duschen och sen promenad till Universitetet..

Ikväll fika hos faster i Kumla och leta foton på farmor och farfar.. Har en idé om att ha dem allihopa, farmor, farfar, mormor och morfar på foton på hyllorna i köket. Gamla svartvita.. Än så länge har jag bara morfar, han känner sig lite ensam där på hyllan..



På återseende
/j


Tack!

Jag har fått så fina blommor av mina kollegor Karin och Madde där de önskar mig lycka till med studierna..
Tack, ni är för goa..
Kommer sakna er jättemycket, det vet ni va?

 

 

 

/j


Tre kvar!

Min mamma har sytt jättefina lyktor som nu finns till försäljning. Fick en hel bunt men nu är det bara tre par kvar, två par i modell större och ett par i modell mindre.
Någon intresserad?
150kr/par.

Har ingen bild på exakt dom det gäller men alla är lika fina..






Tror det syns rätt tydligt iallafall hur de ser ut. Som sagt, jättefina...



/j

IS!

Det är minusgrader i mitt skafferi!!
Det är fan inte ok..


fast tänk godis, mjöl, oboy, pasta, riskakor och bröd istället för rönnbär..  (n)ice va?





/j

Grattis min tjej!!

  

Liten......      blir större...

Det går så fort, man fattar inte! Det var verkligen exakt 6 år sen jag låg på BB och fick henne.. Precis detta klockslag är hon född!

Har haft Therese och Cornelia på fika idag, det var mysigt. Både Alva och Ella tycker det är så roligt att leka med lilltjejen:)

Nu ska jag fixa mat sen kommer syrran och Robin på lite mer fika.. Men måste tända värmeljus överallt först..det är sjukt kallt i lägenheten! Vad har hänt...?


(Tess H!! Här finns det alltid kaffe, ni är välkomna:))


/j

 


Konstigt..

Det är mycket som är konstigt..

Här sitter jag i pyjamas och har en sjuk Alva med feber och ont i halsen som sovit hela dagen sen hon kom från syrran. Ella har också varit slö, bara legat i soffan.. Kanske nåt på G där med.. De brukar vara sjuka exakt denna tiden på året, jämt, så varför skulle det vara undantag nu? Jaja.. jag är är iaf ledig, bara att gilla läget och sitta här. Men jag är så sjukt rastlös. Och stackars Ella som fyller år i morrn..

Ska ta och laga lite pestokyckling snart. Kanske sätta på en till kanna kaffe först bara:)


Tänkte visa lite före-efter-bilder på mitt förnyade hem också. Får inte till några bra bilder men de får duga..


sängen före..


måleri..



efter.. men jag saknar ett vitt överkast innan det är helt klart
såklart:)







svart innan..


vitt nu..


nu..




/j


Jorå!

Sökte CSN igår.. Jäklar vad jag hatar sånt..fylla i, räkna ut...  Blir otålig och frustrerad.. Tur det finns folk som har tålamod med mig såna stunder..
Men nu är det gjort, bara vänta på besked nu då.. 

Blir barnlös ikväll. Syster vill ha vårdnaden en natt till och nu även för Ella. Blir mys för dem. Då kan jag passa på och fixa med Ellas paket till hennes 6-årsdag på torsdag!
Damen har beställt jordgubbstårta a la sommar, får göra mitt bästa där..  Undrar bara hurdana jordgubbar man får tag i nu..?

Vill gå hem NU!! Så jävla hungrig!




Ska laga korvstroganoff idag!



/j

Nytt intresse!

Ja, konstigt nog har UFCmatcherna som går på tv på nätterna blivit en ny slags hobby att kolla på. Konstigt då jag inte gillar slagsmål.. Har aldrig gillat att kolla på boxning eller brottning heller. Ibland blir man förvånad över sig själv!

Igår var jag och hämtade Alva och hon sov hos mig i natt. Idag ska hon vara med syrran och även sova kvar där. Inatt är det Ellas tur att komma till mig och i morrn kväll börjar "mamma-veckan" som vanligt. Lite hattigt nu med lov och ledigheter.
Kommer bara jobba i morrn också sen är jag ledig till nästa måndag. Skönt för mig men inte för plånboken..

Stressad över massa saker.. Söka CSN, bostadsbidrag, förbereda mig lite mer mentalt för skolan kanske..hur man nu gör det..? Vill fixa mer hemma nu när det nästan är klart. Har massa saker kvar på "att-göra-listan" som liksom inte händer..


Återkommer när det finns mer tid, nu ska jag svara på frågan -När har ni rea? och -Finns den här i fler storlekar?  ungefär 10000 gånger innan jag går hem för dagen!!!!




/j



Fri!!

Jag är fri från rösterna i huvudet!! Så jävla skönt.. Kan inte beskriva känslan.. Upptäckte igår att det faktiskt inte surrar längre..  Glad!
Undrar bara vad det var såklart..och varför..

Jobbar idag, men var är folket? Så jävla dött.

Ja, nu är allt färdigmålat hemma hos mig. ALLT!! Gick upp igår, trots att jag var ganska trött och bakis och målade det sista. Det blir så himla fint!
Lite hyllor som ska upp nu bara. Sen vill man köpa en del nytt, men det kostar ju pengar. Lite i taget..

Nu är det 2010! Ett bra år tror jag!



/j


RSS 2.0