Helgens bilder..

 











Göttarns med omelettsmörgås.. Det

5f735851295fe7bef09d70290fc90166.png

Kolla varifrån!

Göttarns med omelettsmörgås.. Det var inte igår:)


Back at the office!!

Jag har inte varit här på ett tag för jag har jobbat i butiken när Madde varit på semester, men nu är jag tillbaka och idag var det lite att göra. Tar hand om reklamationer och en massa fakturastrul, kunder som saknar rabatter osv.. Maila och faxa fram och tillbaka.. Men det är kul!

Ska snart gå och köpa nån lunch, fast jag är inte så hungrig..

Tog bussen till Hovsta igår kväll, tände massa ljus och bäddade ner mig och läste min bok. Hans kom jättesent, hade somnat.. Men jag vaknade till och vi såg slutet på en film vi började kolla på förra veckan; Patrik 1,5. Den var helt ok!

Nu är det ny vecka, jobb, barn, vardag, handla, städa, tvätta, laga mat, lämna, hämta, gymnastik osv..  Ska även styra det som behövs inför resan, växla pengar och så..
Fixade en "att-göra-lista" i morse, men jag tror Hans har mer att göra på den listan än mig:)


Hörs!
/j

Förresten..

Frukosten igår var väldigt trevlig.. Vad kul Camilla att det kommer en till:) Nu har alla i "Bevvan-gänget" skaffat barn och många blir det! Om jag räknat rätt så blir det 11 ungar på oss 6 tjejer. Det kunde man inte tro när vi åkte till Magaluf en hel sommar och åkte bananbåt, träffade glada vikingar, drack massa drinkar och fick nya namn som Pam och Sam osv.. 

Gu va kul tycker jag!!

Kram till er alla!
/j


Hur kan man bli så dålig av lite vin?

Hmm...   Självförvållat antar jag men lite orättvist kan jag tycka också..  Drack bara vin och blev tvärdålig..
Hade trevligt hos Eva, massa tjejer, musik och lite tilltugg. Sen var det dags för Strömpis.. Kom in, tog ett varv (ni vet, ett sånt där klassiskt varv runt dansgolvet och baren där nere), gick tillbaka till garderoben, hämta ut jackan och gick ut. Jag och syrran gick till BK men kunde inte ens äta mina chili chese :( För de ville inte stanna i magen..
Gick hem och ringde my love som är i Säffle.. sen somnade jag omgående.. Syrran låg bredvid när jag somna men när jag vaknade i morse var hon inte kvar. Robin hade kommit i natt efter sin hockeynollning, och de hade tagit taxi hem..det hade jag ingen aning om.

Nu har jag två små hundkillar här, en är bara 11 veckor. Deras matte och husse är på Noramarken och behövde barnvakt några timmar. Den lille måste ju kissa typ en gång i timmen. Ska försöka få nåt bra kort på dem men de far ju omkring så det är inte det lättaste.

Ska styra lite hemma, vika tvätt och sånt, sen hoppas jag inte jag behöver vänta för länge på Hans, vill till Hovsta och bara bädda ner mig och kolla film. Hederligt söndagsmys! Passar idag känner jag..


Tack för igår älskade lillasyster, skönt att umgås lite med dig.. o förlåt att jag inte mådde toppen, får köra nyktert nästa gång;)

 

/j





Väntat klart...

.. jo..  ringde ju skolan idag och fick äntligen tag på en människa som kunde svara på mina frågor. Och nej, de tar inte in några reserver denna terminen...   Alltså, inget plugg i år.. 
Gör väl ett nytt försök till nästa termin. Inget att gräva ner sig för. Skönt var det att iallafall äntligen få ett svar!
Så välkomna till Helges Skor så ska jag pracka på er ett par fina höstskor:)

Nu kom syrran, ska åka och sola och sen dra till henne på fredagsmys. Upp tidigt i morrn för frulle med tjejgänget sen blir det ännu mer tjejgrejer i morrn kväll, Eva har tjejskiva hos henne sen troligtvis utgång, ska bli riktigt kul!

Blicka framåt.
Längtar bort.. bara 8 dagar kvar:)



/j

saknar mina små filurer..

34584dff39821a9a70cb6d632f72f892.png

Kolla varifrån!

saknar mina små filurer..


Väntar lite...

..idag är det registrering..   Jag väntar....  undrar...funderar....


Har varit och hämtat det nygjorda passet idag, inte snyggt..men va fan!
Jobbar, relativt mycket att göra.
Har ätit min matlåda precis.
Är trött, kollade på film lite för sent igår.
Är på bra humör.
Ska sätta på kaffe och fortsätta jobba.


Tack för igår Therese... ♥


/j

Grattis älskade pappa på din dag..

0-6c40e953cb070bed14ab187e05dd0c9b.png

Kolla varifrån!

Grattis älskade pappa på din dag..


very wet morning walk..

0-248d72c80b9db8b4876e5c836fe1a987.png

Kolla varifrån!

Very wet morning walk..


Tisdag kväll..

..sitter i Hovsta och laddar ner lite musik..  måste ju ha nåt bra att lyssna på när vi åker.. förr i tiden kallades det väl "blandband", alltså kassettband med egenpausade mellanrum mellan låtarna som inte alltid var så klockrena..haha.. 
Nån vill visst ta åt sig hela äran för musikvalen;) okej, du har bra musiksmak..men jag har faktiskt varit med på ett hörn, ett litet hörn ♥

Var uppe 06.30 i morse för en promenad.. shit vad jobbigt det var att kliva upp..och kallt.. men jag hade bestämt mig. Det var skönt så jag gör nog om det i morrn bitti. Har fasiken inte rört mig på hela sommarn typ..dags nu, mår bättre då!

Annars..jobb..jobb..skolångest..jobb..   träffa Therese och Kim i morrn, sola nån dag. Umgås med syrran fredag kväll, frukost på Java lördag morgon, jobba, tvätta, fest hos Eva lördag kväll..
Hans åker till Säffle i helgen.. trist..  sakna igen.. men snart får vi en hel vecka.. bara 11 dar kvar:) Har iallafall fixat pass nu, hittade ju inte mitt..

Göra te nu, sätta på en av de bra låtarna och dansa lite, sen sova!

Höres
/j

Helgen slut..

..ja snart iallafall...

Den har varit mycket bra.. Känns för en gångs skull som vi har haft lite kvalitetstid.. Igår var vi i slottsparken och käkade glass, tog en lugn promenad över stan och hyrde film.. Mös tillsammans i soffan igår kväll.
Idag har vi varit ute och övat lite inlines, sen var det dags för Alvas första gymnastiklektion. Tror hon tyckte det var jättekul. Men det var rätt tufft och träning 2ggr/v.. Blev lite avis och hade lust att hoppa upp på mattan jag med och göra lite volter:)

Nu ska jag måla grunden på en tavla medan jag väntar på my love... han kommer snart, har jobbat hela helgen i Sälen..

I morrn är det pappa-vecka för tjejerna igen.. shit vad tiden går snabbt...   Och om exakt två veckor är jag i Grekland och sitter antagligen på nån restaurang, varm i huden efter första dagen på stranden, och äter nåt gott...  mmmmm.......




den här gjorde jag till syrran som hon i sin tur gav till en
kompis i doppresent igår..hoppas de blev nöjda:)



/j


Blev jag väckt 07.10 i morse??

Ja, jag blev ju det..på en lördag..  Men det var lugnt, tjejerna frågade hur man kokade ägg.. Sen var det bara att kliva upp för en riktig storfrukost med allt som hör till.Kaffe också! Tackar!
Väldigt gulligt..

Nu leker de nån slags Talang.. dansar och spexar..

Lunch snart, sen går gäst-tjejerna hem. Lite lugn, och jag ska tillverka fler tavlor:)


/j

Tror jag såg några sniglar igår...

Ja, en väldans massa för att vara ärlig..Kolla själva..

Möttes av denna "samlingen" när jag skulle hämta Alva på skolan.. Hon och hennes kompisar hade hittat dem.. 









ganska fina men lite slemmiga...

/j

Schleeeeteeen..

..aa shit..  Är så trött nu, inte länge kvar tills jag ska lägga mig känner jag..
Varför är jag sån.. Att bara jag är ledig en dag så tror jag att jag ska hinna göra allt och lite till..  Gick upp strax före 07, sa hejdå till my love som drog o jobba hela helgen.. Sen började jag tvätta, totalt 6 maskiner. Fixade frulle, gick med Alva till skolan. När jag kom hem fick jag för mig att mellan tvättarna är det nog läge att tok-röja i tjejernas rum.Så det gjorde jag! Slängde massa skit.. Välbehövligt, javisst! Men det drog ju ut på tiden, så lunchen blev sen, fick stressduscha för att hinna hämta Alva i tid, gick och handlade till kvällen, tjejerna fick bestämma vad som skulle ätas. Ugnspannkaka! På en fredagkväll?? Jaja..

Sen hem igen, ta upp all torr tvätt, vika och lägga in, städa Pluppens bus, göra klart tavlan, dammsuga av, diska efter lunchen..
Sen kom Alvas gäster. De lekte och jag fixa käk. Ghina kom också och sen syrran.. Som fortfarande är kvar men ligger med feber i soffan och sover..

Jag har precis diskat en gång till, fått tjejerna att somna (tror jag) men det tisslades och tasslades inifrån rummet förut och jag tror de har ställt väckarklockan på ringning mitt i natten..ska de upp och smyga måntro? :)

Dags att borsta tänderna..
natti/j





Girls party..friday!!!

Eller ja...hmm...   inte för min del..

Har lovat Alva att två klasskompisar ska få sova över hos oss.. Det betyder att vi blir 5 tjejer och en liten kanin i morrn..
Tror jag ska placera mig och Ella i min säng och så får Alva och hennes kompisar sova på en stor uppblåsbar madrass..  Blir lite trångt men det blir kul för dem..

/j

Mammas andra tavla

Ja, hon fyllde ju år i söndags.. Å här kommer bild på den andra jag gjorde. Hon har valt den texten själv..

Ja, Veronica, hur man gör? :)
Man målar en vanlig tavelduk i passande storlek med den färgen man vill ha(akrylfärg använder jag). Kommer på vad man vill att det ska stå på (det är den klurigaste biten). Sen går man till en tapetaffär och frågar snällt efter tapetprover de inte vill ha.. Kollar vilken slags färg och tapet man vill ha som text. Sen ritar man bokstäver (efter mall), klipper ut dem (det pillrigaste) och sen limmar man dit dem   (lite precision behövs)..   Tadaa!! Klart:)






/j


Väntar på lillasyster..

Eller egentligen jobbar jag ju. Är på kontoret idag. Men hon ska komma hit och luncha med mig.. Väntar bara på att hon ska ringa och be om vägbeskrivning.. Fast du har åkt hit tidigare så vet jag att du kommer få panik och inte hitta och svära över att det är så svårt att hitta i Örebro för det är så stort... :) 

Lite svårt att hitta fokus..borde ju ta tag i reklamationerna som faxats in och det ska jag, snart.. Massa tankar och funderingar i skallen bara.. Beslut man ska ta, saker man ska ta tag i och göra.. Manualen över livet...igen.. Var är den??

Nåt som är kul är att det kommit in beställningar på tavlor.. Kollegor till mamma vill ha! Kul! Kanske blir årets julklapp.. Tidigare har det ju varit mina tomtar i lera i olika utföranden, påklädda, nakna, med för stor luva, eller gigantisk näsa! Blir nog tomtar i år också..men kanske inte i samma utsträckning..

Nu ska jag bara kolla spelregler till backgammon, kom på att det blir ju perfekt att ta med till Samos, så längesen jag spelade bara, har glömt.. Sen lärde Erik och Carro oss ett tärningsspel när vi var i Åmmeberg som var kul. Längtar tills vi sitter i stekande sol med nåt kallt att dricka och lite spel.. Det är livet!!



"Älska mig mest när jag förtjänar det minst, då behöver jag det bäst"

/j

Driftig idag...

0-3a803850ec5d4d4bf000579c9ae7e417.png

Kolla varifrån!

Driftig idag...


Skolstart och blandade känslor..

Idag börjar min stora tjej i andra klass.. Helt sjukt vad fort det går..
Var och lämnade hennes skolväska till henne innan jag åkte till kontoret. Alla barn stod på skolgården och hade nån slags dans och lite välkomnade för de nya ettorna och förskoleklasserna. Känns inte så länge sen som hon var ett år och jag skolade in henne på dagis... 

Har lite ångest för det här med min skola...  Alla frågar.."har du hört nåt från skolan?"
Nä, jag har ju inte det..jag vet inget förrän efter registreringen..om personerna innan mig i kön tackar nej eller inte dyker upp..då får jag veta..  Sen det här med csn.. Hur fan gör man..
Är så bekväm, tryggt med jobbet jag har, men det finns såklart nackdelar också, som tider tex. Och jag vill ju inte sälja skor hela livet! Ahhh.....

I helgen var jag i Åmmeberg. Hans och en kompis till honom byggde en terass på en sommarstuga, på taket. Blev skitbra! Åkte in till Örebro och jobbade i lördags och sen tillbaka igen. Hade lite tid över och passade på att göra tavlor till mamma, hon fyllde igår. Kommer fler bilder sen. Var hos henne och sa grattis och åt kvällsmat igår.. Hon blev jätteglad för tavlorna!

Idag får jag mina tjejer igen. Nu börjar den riktiga vardagen efter semestern..lämna, hämta, handla, skynda...tvätta, plocka, fixa, natta..osv osv..  Men det blir bra, har saknat dem..  
Onsdag ville mamma ta med dem på bio, det blir kul för dem. Sen är jag ledig fre-lö-sön:) Toppen!!
H åker till Sälen och jobbar to-sö...   Lite trist, men de blir bra, pengar behövs och att sakna lite har ingen dött av. Kan ju jag fokusera på att bara vara mamma :)


/j

Gjorde en tavla till mor..

0-3e8d11eb4f4aba19b69ca0dc88667fbc.png

Kolla varifrån!

Gjorde en tavla till mor..


My new favorite thing to do..

..is waistin' my time on a bum like you..






Samos!!












Lääääängtaaaaarr     ♥


/j

Måste gå till polisen....

...och skaffa nytt pass.. Har ingen aning om var det är eller om det är för gammalt, var ett tag sen jag var utanför Sverige.

Men snart ska jag..  TILL SAMOS!!!!!  
5e september drar vi och det ska bli så jäkla skönt, är så glad!!! :)


/j

Jodå...det regnar!

Vad är det med detta väder? Varför ska det regna så mycke?
Gör ju bara att man längtar ännu mer till att åka bort, sol..värme...   Ligga på en strand och bada i havet..  Mmmm...




Tisdag idag, vad händer? Är hemma en liten sväng innan jobb. Märkte att en ½-liters flaska med tvål hade vält och runnit ut under badkaret.. så jag har försökt ta bort det men det blir bara skum..mer och mer...
´Vi konstaterade  morse att idag är en sån där dag men bara skulle vilja vara hemma och göra ingenting..  Kanske bädda ner sig och kolla på film eller läsa.. Det vore skönt. Men jag kollade på smhi:s sida nyss och det såg ut att spricka upp till eftermiddagen. Hoppas kan man ju!
Kanske hälsa på Therese och Kim ikväll.. Längesen jag såg Cornelia nu..

Annars har jag lite ångest..för det här med skolan..  Det skulle bara vara så skönt att veta.. JA eller NEJ liksom.. Men nu måste jag ju vänta tills det hela har dragit igång.. försökte ringa skolan igår men det var omöjligt:(

Igår kväll var vi på mys hemma hos syrran och Robin. Gjorde mat och fikade, det var trevligt. De har fått jättefint i nya lägenheten. Känns konstigt att de bor här.. Men bra och roligt såklart! Min första uppgift när det gäller syrran är att få henne att hitta i Örebro och få henne att förstå att det inte är farligt att köra bil i stan;)
Är fan rädd för hennes lokalsinne...




Nu ska jag gå till jobbet, hörs!!
/j


Lovely sunday...

Vilket väder!! Håller på att tvätta och städa, så jag blir inne en liten stund till men sen ska jag parkera mig ute på gräsmattan en stund och få lite av solens strålar på mig..

Var var jag nånstans..jo, i söndags åkte vi ju till Arvika. Veckan där var hur bra som helst, tjejerna har verkligen mått bra. Alva är numera storfiskare, hon älskar att meta! En dag ordnade Tina en barndag, med lekar, tävlingar och skattjakt, det var väldigt uppskattat!
Hann med en tur till Skara Sommarland, strålande sol och en massa folk..lite jobbigt att stå i kö för allt man ville göra men vi hade en bra dag, jag, pappa och tjejerna.
I fredags var vi bjudna på logfest till Tinas bror med familj. Där var det massa god mat och diverse tävlingar. Jag sköt luftgevär och fick pris! Skitkul var det!!


såhär mysigt sov jag i veckan.. Egentligen
syrran och Robins lilla stuga, men jag
la beslag på den:)


Galna barn i tunna...


min abborre jag fick när jag kastade från bryggan
stolt....


Haha..här hade vi kul.. Pappa ser konstig ut:)


Skattjaktsgänget!


Min Ella..


Min Alva..


Min pappa..


Min Tina


Min syster...en myggig kväll..


Mot Skara!





Whiiiiiiii.....


Fiskedags..


Logfestens värdpar Kalle och Ulrika


Jag och lillebror Erik


Nu äntligen ska sista maskinen vara klar... Ska ut och hänga upp den, ta med kaffet och filten och lägga mig en stund..Sen ska jag packa för att åka till Hovsta..  Längtar så tills ikväll....  Ska ha massa mys och gott att äta. Tänk att man kan sakna nån så mycket på en vecka....
Vardag och jobb i morrn...  Måste ha ett samtal med chefen också..  Vet ju inte vad jag ska tro om skolan..är 10e reserv efter andra uttagningen..
Så flyttar ju syrran och Robin hit också!! Syrran ska jobba lite till i Karlstad och kommer pendla ett tag, men det lir bra när de kommer hit, jag lovar bästa, att ångesten kommer släppa snart..

Och så ska vi ju kolla upp det här med utomlandsresa!! ♥



Ciao
/j


Å så tog den slut...

..semestern...  3 veckors ledighet är över.. Tiden har gått fort, det har inte varit det sommarväder jag önskade men jag har haft det underbart!
Känns som man hunnit med en hel del..  Tanken var att det skulle bli lugnt och mycket tid över till att läsa böcker och vila.. Ja, jag har ju iallafall läst ut en bok, det får duga:)
Kom hem från Arvika idag. shit vad jag gillar sommarstugan!! Hur underbart är det inte med sjö precis vid huset, och de sista två dagarna var det ju toppenväder!

Ska skriva lite om vad som hänt denna veckan, eller vi börjar med förra veckan.. Vi bodde ju i Hovsta och det gjorde Danne och Minea också. Så vi var som en enda stor familj. supertrevligt!!:


Ett kallt bad och lite fika vid Lången


Minea, Alva och Ella.. sötisar:)




Jag, Hans, Therese och Kim var på PIP på fredagen och såg Timbuktu och även Looptroop..  Kul som attan:)


Min älskade vän...


Hans o Kimpa framför Looptroop, Är Hans så glad för att
Timbuk gjorde entré och sjöng "mammas gata" här tro??


Timbuktu♥


                          ♥


Vi gillart     ♥



Nä, mina myggbett kliar så och jag är alldeles för trött.. ska fortsätta skriva i morrn förmiddag..    Längtar tills i morrn kväll..Då kommer Hans hem från Säffle. Har inte setts på en vecka, har varit lite jobbigt faktiskt..  men äntligen är det snart söndagkväll:)

Godnatt/j


Tillbaka i skogen!!

Ja, då var jag här igen.. Stugan i Arvika.
Kom hit igårkväll. Pappa och Tina har hjälp syrran och Robin att flytta till Örebro i helgen så igår åkte jag och tjejerna med dem tillbaka..
Väldigt skönt..lugnt och stillsamt.. Men vi ska vara här en vecka och jag kommer bli rastlös..känner det.. Kommer också sakna Hans.. Han och jag har ju hängt varje dag de senaste veckorna så abstinensen kommer vara stor om några dagar.. Det sägs att det är nyttigt att vara ifrån varann lite då och då...men det är inte så kul.. Att längta är drygt..

Tjejerna trivs som bara den. Ikväll har de badat i tunnan, har tyvärr ingen sladd till telefonen med mig annars hade jag kunnat lagt in lite bilder.. Tidigare idag har de fiskat och lekt..
Jag och Tina har lekt skogsmullar och plockat blåbär och några stackars svampar.
Sen ställde jag mig på bryggan och provade kastspöt lite, var många år sen jag gjorde det sist... och vad hände?? Fick napp, en stor aborre på kroken:)  Faktiskt hur kul som helst!!

I morgon hoppas jag på lite mer sol..för idag har det regnat massor..


Återkommer!
/j

RSS 2.0