Så var det sjukt igen..

Jomenvisst.. Inatt vaknade Alva och hade grymt ont i örat. Fick alvedon med det hjälpte dåligt.. Ännu ondare i morse.. Bara att ringa vårdcentralen, skolan, försäkringskassan.. Cyklade med Ella till dagis sen med Alva till vårdcentralen. Kraftig öroninflammation på ena örat. Antibiotika i 5 dagar, 9 tabletter om dagen!! Åkte till kontoret, Alva sov på soffan där, jag försökte jobba lite.. Gick sådär. Hon vaknade och grät hela tiden, stackarn. Fick finbesök som kom med lunch, helt underbart eftersom jag glömde frukosten.. Jag stannade inte så länge. Hämtade slangbElla på dagis och nu sitter vi här, framför tvn. Alva gråter i vågor..när det värker som värst.. Alvedon verkar inte hjälpa alls!!
Grymt frustrerande att höra på någon som är så ledsen och inget kan man göra..får en hemsk tanke då och då om att klippa av örat på henne.. 

Snart kommer lille Pilo hit. Han ska vara på semester här tills i morgon. Träffade honom igår en sväng och kände att jag saknade honom.. Den lille kroppen;)

Ledig i morgon, ska försöka fixa liten present till syster och bussbiljett tills på lördag. Tvätta också..kl 07!! Sen får vi se läget med lilla fröken vad vi ska hitta på.. Fan hon har varit sjuk 4ggr nu på 3 veckor..

Laga mat!!
/j




Kommentarer
Postat av: Lapplisa

Hej, Veronica här, kikar in i din vardag. Sitter på jobbet, hamnade på ett vick tidigare än planerat blä. Vad fina bilder på barnen, tänk att Mira och Ella var babysar "nyss" och nu är de så stora så stora :-)

2009-02-06 @ 09:57:38
Postat av: Lapplisa

Ja, krya på er förstås! Öroninfl ska visst göra fruktansvärt ont, och här hos oss har de slutat med penicillin när barnen får det. Hoppas det är bättre idag!

2009-02-06 @ 09:59:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0