Veckan..

har varit väldigt bra..
Har jobbat som städerska och sålt skor. Ella har varit hos mamma ett par dagar. Sen var det midsommar. Åkte ut med båt till en ö i Väringen och åt lunch. Det blåste mycket där på ön, annars var det väldigt fint. Sen på kvällen var vi i Lillån och grillade.. Åt massa gott. Lugnt och trevligt.

Lilla Julia, så söt


Hans och Hugo


Coola Myra

Igår var det midsommardagen, visste inte när Ella skulle komma tillbaka från Mackan men jag började städa.. frostade av frysen, putsade fönster och rensade i skafferi.. Det var behövligt. Höll på hela dagen. Det blev så bra! När Ella kom åkte vi ut till Hovsta och sov där. Det var Alvas 9-årsdag igår också. Ringde till kollo för att gratulera henne. Hon hade inte tid att prata så länge.. De skulle leta efter kiosken!!? Frågade om hon hade hemlängtan. Men det hade hon inte alls.. "Jag hinner inte tänka på det" sa hon. De hade hajkat i skogen och badat massor. Känns som hon är trygg där hon är, han hade varit sjuk också, haft feber och så.. inte ens då längtade hon hem. Gissar att det finns nån som kommer vilja åka på kollo nästa sommar också:)


Is överallt.. Men nu är den väck!!

Idag var vi först i Stadsparken, men Ella tyckte inte det var så kul när inte Alva var med så vi åkte hem och käkade lunch och sen vidare till Hans jobb, där han är just nu. För där fanns en tjej i Ellas ålder och de lekte ihop, det var roligare än stadsparken. Jag solade lite och sågade några brädor :) Har äntligen blivit lite brun, så gött att det faktiskt är sommar. Hoppas det kan vara såhär fint väder länge nu, jag blir så glad!

Nu är det fotboll!
Ha en skön söndagkväll!

/j

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0