Halterneck ger huvudvärk!!

Fan va ont det gör..  Beror det bara på halternecken eller är det för jag krypit runt så på golvet och under köksön i två dagar? En kombination kanske...?
Ganska effektiv dag, fick klart panelen på köksön, grundade golvet i förmiddags, var och pantade och slängde en massa skräp. Hämtade tjejerna och körde dem till mammas jobb, köpte parasoll till utemöblerna och sen till skolan för kommunikationsövningar 16-18. Sen proceduren igen, hämta tjejerna, köpa mat, montera parasoll, duscha o natta Alva och Ella och sen måla golvet igen. Åh, det blir så fint! En strykning kvar nu sen kan vi ställa dit köksbordet. Äntligen!!!
Är så sugen på att tapetsera också.. Så vi kan hämta tjejernas sängar och ställa in dem i rummen.. skulle vara skönt för alla att inte ha madrasser och så trångt här uppe.. Längtar så efter att få börja plocka upp saker och inreda..

Nä, nu kommer några bilder sen kommer jag slockna, är helt slut..Och i morrn är det ingen vanlig dag, nej för musikhjälpen har återträff på P3 från 10-16 och gissa vad jag ska göra hela dan??  Hehe, måla och lyssna på Jason (Timbuk). I juni släpps hans nya skiva!! Köpa!! Och i Augusti ska vi se honom spela, fan va kul!!


Hål i taket för små söta lampor..


Grundat en gång!



Finfärg en gång!



Fint va?


Gonatt
/j


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0