Nästan en månad..

..har det gått sen senaste inlägget.. Dels har det berott på trasig dator och dels på tid.. Tid som går för fort och gör så man inte hinner allt man vill eller har tänkt.
Tänkte lägga upp lite bilder på hur långt vi kommit i renovering.. lite före-efterbilder. Vi satt nu och kollade tillsammans på bilderna och jäklar vad det hänt grejer. sånt man inte tänker på när man står mitt i det!
Har haft två jättebra dagar, fått en del gjort och framförallt haft kul och renoverat samtidigt:) Vi har även reflekterat över våra egna före och efterbilder.. hur vi såg ut innan vi träffades och nu!!

Före!


Efter!


Annars så springer dagarna iväg. Har skolarbeten som vanligt. Jobbat en del på nya jobbet. Känns jättebra, börjar  komma in i det. Har jobbat både kvällar och nätter och kommer få jobba hela sommaren!Vilket innebär att jag inte kommer fortsätta sälja skor... Eller kanske kommer jobba timmar där då och då. Men annars blir det OT som gäller, det är ju ändå något sådant jag vill jobba med när jag är klar med min utbildning och att jag fått denna möjlighet att göra det redan nu är ju hur bra som helst.

I torsdags åkte Oliver och Nicole hem till Stockholm igen, då hade de varit här i fem veckor. Kan säga att det var sjukt jobbigt. Saknar dem. Det har gått jättebra att bo tillsammans sex stycken trots att situationen är som den är med bygge och lite platsbrist. Vi har haft det ganska mysigt på övervåningen allihopa, det blev nästan som en enda stor säng!

Ska låta bilderna tala för sig själva men nu är det fan nära!! Har mest målning och tapetsering kvar faktiskt.. sen är det klart! 3½ månads renovering är snart slut...  Hans har kämpat på i stort sett varje dag. Vaknat på jobbet och gått och lagt sig på jobbet.. Inte så kul jämt. På måndag börjar han jobba på annat ställe igen och förstår att det måste kännas skönt att åka hemifrån och jobba.


Köket i februari



Kök i mars..  Nu finns ju även kakel och knoppar och handtag..


Intra frame och Mora Styxx, en del av våran familj


kakel men utan fog..



knopp och handag..


Alva och Ellas tapeter


kvistlackat golv på väg att grundmålas



grundat.. har tyvärr ingen bild på det slutgiltiga just nu, men snyggt blev det :)


sånahär fina golvklossar har min snickare fixat, älskar dem!! (och honom)


Köksö på G att bli vit


Hallen har fått pärlspont och ska bli vit..


grundat, spacklat och fogat..nu väntar finfärgen!!


Nu blir det inga mer bilder idag.. Kommer nya snart hoppas jag!!

Godnatt
/j

Kommentarer
Postat av: sofie

jätte fint !!!! duktiga ni e

2011-04-09 @ 08:29:15
URL: http://www.soffansofie.blogspot.com
Postat av: undrande

jättefint målat i hallen men jag har hört att en gammal dörr in till pannan blivit renoverad, bevarad och målad så den ser ut som den gjorde för 80 år sedan. vore superkul att få se resultatet.... snälla jenny lägg ut bild, tror dörren jättegärna vill bli visad. annars ser resten hyfsta ut.

2011-04-09 @ 10:27:35
Postat av: Emma

Guuuud så fint ni får det! Superduktiga :)

2011-04-09 @ 11:16:27
URL: http://tjorvens.wordpress.com
Postat av: Jenny

Är det någon som söker lite bekräftelse ;)?

Dörren är jättefin, bild kommer sen... Men vet inte om det finns någon "före-bild", den som målade den glömde nog det <3

2011-04-09 @ 13:33:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0