Sitter här och är lite pirrig..

Ska iväg och provjobba snart.. Eller gå brevid kanske det heter..
Har kollat lite info om miljöterapi som de använder sig av, kollat info om HVB-hem samt beställt en bok som ska vara bra att läsa om man arbetar med ungdomar i kris.. Ska bli intressant :)
Börjar kl 15 idah och slutar kl 23..

Varit i skolan på förmiddan och börjat strukturera upp vår B-uppsats. Vi ska göra en enkätstudie och ta reda på om valet av gymnasieutbildning har att göra med varifrån man kommer.. Vilken sammhällsklass osv. Samt vad de har för tankar om framtiden.. Om det finns samband mellan socialt utsatta områden och valet av kanske ett "enklare" gymnasieprogram eller ett mer yrkesinriktat än tex naturvetenskapliga programmet. Ska bli kul att göra. Idag har vi letat forskning vi ska läsa igenom så vi har lite mer kött på benen. Nästa vecka ska vi göra enkäten och åka runt till några klasser så de får fylla i den..

Hemma går det framåt.. Tror kylen och frysen kommer idag!! Helt underbart ska det bli med ett kök igen. Har jag någonsin längtat så mycket efter att öppna en kyl och plocka ur grejer för att laga mat...?

I helgen är det jobb.. Helges på lördag och HVB på söndag. Däremellan har jag två kalas att gå på.  Hans åker till Sthlm till en vän plus att han ska hämta sina syskonbarn som ska bo hos oss i fem veckor från och med söndag. Två barn blev fyra :) De är i samma åldrar som mina barn så de kommer nog ha kul ihop. Ska bara organisera lite sovplatser så vi pår plats.


/j


Kommentarer
Postat av: Tess

Glöm inte bort att du ska äta frukost oxå. =)

2011-02-24 @ 14:36:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0