"Vardag" igen!

Tja!

Längesen igen..   Vardagen är igång.. Inget mer lov för tjejerna och ny termin för mig i skolan..

I stora drag så är det mesta som vanligt.. Har tjejerna denna veckan och vi har börjat sova i huset igen. Dock kan man inte laga mat här än så det gör vi efter skolan hemma hos mamma, sen tar vi med oss matlådor hit. Frukostgrejer har vi utomhus i en låda.. Temperaturen ute är till vår fördel iallafall :)
I huset händer det nåt varje dag. Jag är med o grejar när jag kan men det mesta sköter Hans. Golvspånet är på plats, det är isolerat och varmt här igen, så gött! Väggarna är reglade och det ska i isolering när elen är dragen och det är snart klart. Ett hål ska göras i en av köksväggarna och ett till fönster ska in där.
Har bestämt det mesta i utseende.. bänkskivor, vitvaror, belysning, golv och tak... Kommer bli så grymt! Längtar tills man kan börja ställa upp saker på hyllor och i skåp. Men framförallt: laga mat!

Lite blandade känslor med skolan.. Vetenskapsteori...  Vill förstå och tror det är jätteintressant när man förstår.. Men det är svårt att sätta sig in i. Föreläsningar hela veckan och man blir matat med ord och begrepp man aldrig hört förut. Men lite tid.. sen kanske det känns lättare..

Ska fortsätta söka inspiration på nätet på belysning.. Hur man placerar lampor i kökstaket på snyggaste sätt..

/j



Kommentarer
Postat av: Veronica

Vetenskapliga metoder blir aldrig intressant men det hör ju tyvärr ihop med universitetsplugg. ;-) Visa gärna bilder på nyköket sen! Ha det gott!

2011-01-24 @ 12:52:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0